Slika nije pronađena

Nakon što su se prije 6 godina raspali kao bend i krenuli u samostalna osvajanja glazbenog svijeta, sada su ipak odlučili pokušati još jednom kao Jonas Brothers.

Bilo je za očekivati da je samo pitanje trenutka kada će izaći nova pjesma. Nagađanja o njihovom okupljanju pojavljuju se svako toliko, a sada se to i dogodilo. Nick, Kevin i Joe Jonas probudili su znatiželju i nestrpljenje kod svojih obožavatelja nakon što su prije manje od 24 sata aktivirali svoj Instagram profil i u tom kratkom roku stavili 9 objava.


Prva je jasno dala do znanja da se sprema nova pjesma i to u ponoć. No, ono što fanovi nisu mogli ni pretpostaviti je da će ih dočekati i spot za novu pjesmu. I to kakav spot! Jonasi su udružili snage sa svojim boljim polovicama za ovu novu pjesmu 'Sucker'.


Prava je to pop pjesma koja govori o totalnoj zaljubljenosti u nekoga s kime si u vezi, zato ne iznenađuje odabir gošća koje se pojavljuju u videu. Danielle Jonas, Priyanka Chopra i Sophie Turner bile su pravi izbor za pridružiti se Jonasima.

Inspiraciju za spot su pronašli u 'Alisi u Zemlji čudesa', od kostima koje nose u spotu, do vrta punog čudnovatih i pretjeranih dekoracija. A čak se u jednoj od prvih scena pojavljuju i zečevi.

Ako je do sada još i bilo sumnji oko toga da li će se stvarno vratiti kao trojac ili ne, sada je i službeno. Jonasi su se vratili i planiraju osvojiti pop scenu.

U tome im je već na početku dobro krenulo. Spot je na YouTubeu u manje od 24 sata pogledalo preko 3.5 milijuna ljudi. Ovo je jedno od onih reuniona kojem su se svi nadali i nitko nije ostao razočaran povratničkom pjesmom. Sada još čekamo na ponovno okupljanje One Directiona!

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Jonas Brothers se vraćaju! Nick, Joe i Kevin Jonas se ponovno okupljaju, a imaju i novo ime

Jonas Brothers ponovno na okupu?! Fanovi spekuliraju njihov veliki povratak!

[BREAKING NEWS] Shawn Mendes na tajnoj misiji – šuška se o ponovnom okupljanju 1D!

pjesma okupljanje spot novo Sucker Jonas Brothers glazba

Još vijesti