Slika nije pronađena

Pjesmom je poslala poruku Justinu pokazujući mu kako se osjećala zbog njega i svega što joj je napravio. Podrška Seleni stiže sa svih strana, fanovi su jedva čekali da napokon nakon dugo dugo vremena krene sa snimanjem nove glazbe, ali nisu očekivali da će se vratiti s ovako emotivnom pjesmom.

Prošlo je nekoliko godina od kada je Selena Gomez stvarala novu glazbu. U zadnje su je vrijeme fanovi samo čuli u suradnjama s drugim glazbenicima, svima je nedostajala Selena kao samostalni izvođač. Sada su napokon i dočekali nešto novo! Već neko vrijeme najavljuje izlazak nove pjesme i spota, a danas je izašla. 'Lose You to Love Me' je u samo par sati koliko je vani sakupila preko milijun pregleda, a taj se broj drastično penje iz sata u sat.


Video je crno-bijeli, a fokus je na tekstu. Nema sumnje da je pjesma posvećena Justinu Bieberu i njihovom odnosu, ali i prekidu.


Ispričala je kroz pjesmu cijelu njihovu priču. Sve od samog početka kada joj je obećao cijeli svijet i kako je ona pala na to, stavila ga prvog...

'You promised the world and I fell for it
I put you first and you adored it'

...pa do prekida i veze Justina i Hailey, koja je počela svega dva mjeseca nakon što su oni prekinuli:

'In two months, you replaced us
Like it was easy
Made me think I deserved it'

Komentari na Instagram objavama i YouTubeu otkrivaju da su fanovi oduševljeni pjesmom, a pogotovo time što je Selena otvorila svoje srce u tekstu, te na taj način i njima pomogla da prebole neki teški prekid ili odbijanje.


Foto: YouTube/ YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Selena Gomez i bivši član 1D-a potaknuli glasine o dejtanju, a onda im fotku lajkao netko ttly neočekivan

Selena Gomez otkrila da je bila zaljubljena u Colea Sprousea! Njegova reakcija je presmiješna...

Sve što trebate znati o novoj najzabavnijoj zombie komediji ikad! I Selena Gomez je u filmu...

pjesma novo Justin Bieber Selena Gomez glazba

Još vijesti