Slika nije pronađena

Justin Bieber je udružio snage s Chrisom Brownom i izbacili su novu pjesmu. Nije trebalo dugo da fanovi krenu s nagađanjima o kome Justin u toj pjesmi pjeva.

Nakon duže pauze, Justin se vratio na glazbenu scenu. Nakon hit pjesme 'I Don't Care' koju je otpjevao s Edom Sheeranom, sada je izašla još jedna nova pjesma – ovog puta u suradnji s Chrisom Brownom. Pjesma pod nazivom 'Don't Check On Me' izašla je jučer, a Justinovi su fanovi na Twitteru krenuli s pretpostavkama o tome pjeva li Justin u ovoj pjesmi o Seleni Gomez.


Čini se kao da tekstom pjesme poručuje Seleni da je među njima sada stvarno gotovo: 'Might run across your mind but don't worry 'bout me, no / My heart is back in one piece, it ain't skipped a beat, no / Feeling rested up, I ain't missing sleep, no-oh / Don't take it personal if I can't reply now / I'm distant 'cause I don’t wanna be reached now / Won't let the ghosts of our past weigh my future down / I'm liberated. / Energy's like a circle, it comes back around / Reciprocated / Don't shed no more tears

Won’t gain no empathy from me / In the upcoming years / Oh, I don’t need your pity'.

Fanovi su ovu pjesmu usporedili s hitom iz 2015. 'Love Yourself', razlika između tih pjesma je samo ta što Justin u novoj pjesmi sa sigurnošću i bez okolišanja govori bivšoj da je među njima sada stvarno gotovo.


Čak nagađaju da i stihovi koje pjeva Chris Brown: 'I know it hurts you so bad just to see me happy / That I finally moved on, and you thought it wouldn’t happen', govore o tome kako je Justin sada sretan u braku s Hailey.

Iako Justin u pjesmi pjeva da ju je prebolio, fanovi nagađaju da je zapravo daleko od toga da preboli Selenu, jer iako su sada već davno prekinuli i on je oženjen, Justin i dalje pjeva o njoj.


Foto: Instagram printscreen/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Konačno smo i to dočekali - Justin Bieber u suradnji s Ed Sheeranom izdaje novi singl!

[OMG] Justin Bieber kao iznenadan gost na koncertu otkrio jednu veliku novost!

Problemi u braku, Selena Gomez ili nešto treće? Justin Bieber ide na tretmane za liječenje depresije!

pjesma poruka novo tekst Justin Bieber Selena Gomez glazba

Još vijesti