Slika nije pronađena

Od zadnjeg albuma koji je izdao prošle godine Shawn nije objavljivao novu glazbu, a fanovi su sada napokon dočekali nešto novo.

Zadnji je album pod nazivom 'Shawn Mendes' izdao prošle godine. Od tada je na turneji, snima reklame, bavi se raznim stvarima, a sada je napokon na red došla i objava nove glazbe. Nakon što je par dana na Instagramu najavljivao – pjesma je sada napokon tu. 'If I Can't Have You' je novi singl koji je objavljen sinoć u ponoć. Video je crno bijeli, a Shawn je u prvom planu tijekom cijelog videa, što će sigurno razveseliti ženski dio njegovih obožavatelja.


Slatka pop pjesmica nastala je kao suradnja Mendesa s Scottom Harrisom, Teddyjem Geigerom i Nateom Mercreauom. Neće trebati dugo čekati da i na nastup uživo i izvedbu ove pjesme, jer Shawn već sutra gostuje na Saturday Night Liveu.

U intervjuu za radio Kiss925 Shawn je izjavio da je u prošlih 6 mjeseci napisao 45 pjesmi koje su skroz različite i imaju skroz različitu vibru. Jedna od tih je bila i ova, a prvotno ju je htio dati Dua Lipi da je otpjeva, ali nakon što ju je nekoliko puta izveo u studiju, nije više bio siguran u to da ju treba proslijediti.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Netko te seenao, a jako si htjela da ti odgovori? Nisi sama! I Shawn Mendes ima takvih problema...

[VIDEO] Kendall i Noah Centineo pridružuju se Shawnu Mendesu u ovoj neodoljivoj CK reklami

Shawn Mendes nije imao milosti za svoje fanove - objavio fotku na Instagramu od koje će ti stati srce

pjesma if i can't have you spot novo glazba Shawn Mendes