Slika nije pronađena

Novi album, novi singlovi, novi spotovi... Taman mislimo kako je kraj, a Ari nas ponovno iznenadi novim glazbenim spotom. Ovog puta je na redu bila pjesma 'Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored', a u njemu se pojavljuje poznato lice iz Riverdalea.

Nije trebalo dugo čekati na Arianin novi spot! Prije samo 3 tjedna izašao je '7 Rings', a danas prije nekoliko sati iznenadila nas je sljedećim. U spotu za pjesmu 'Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored', Ari se nalazi u ljubavnom trokutu s modelom Ariel Yasmine koja joj itekako jako nalikuje, a tu je i poznato lice svima koji gledaju Riverdale. Glumac Charles Melton, koji tumači lik Reggieja Mantlea, glavni je glumac Arianinog novog spota.

Nakon što joj zapne za oko na plesnom podiju tuluma, Ari se na sljedećom pojavljuje s identičnim stajlingom kakav nosi i Ariel koja glumi Charlesovu curu i kreće u osvajanje.


Nema sumnje u to da će i ovaj spot postati apsolutni hit. Prošli '7 Rings' u tri je tjedna pogledalo 140 milijuna ljudi, a tu je i 'thank u, next' koji samo što nije stigao do 300 milijuna. Ari se s novim albumom ne šali, a čini se da bi uskoro mogla i postaviti novi svjetski rekord u kategoriji ženskog izvođača koji ima najviše pretplatnika (ona je trenutno na 32 milijuna). Trenutno je treći ženski izvođač IKADA koji je uspio prijeći tu brojku od 32 milijuna.Nas je pjesma osvojila, a tebe?

Foto: Youtube Screenshot/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Pjesma za bivše – Ariana Grande ima novi hit koji je izazvao pomutnju na Internetu
Do savršene linije uz Arianu Grande – tri minute zabavnog vježbanja koje moraš isprobati

Uoči izlaska novog albuma – Ariana Grande otkrila svoje beauty trikove


pjesma novi spot Ariana Grande glazba riverdale

Još vijesti