Slika nije pronađena

Prije 6 godina tinejdžerice su bile lude i totalno zaljubljene u Jonas trojku. Bend se ipak raspao, a dečki su nastavili samostalne karijere, no sada se čini da bi Jonas manija mogla ponovno zavladati svijetom.

Joe, Nick i Kevin, poznatiji kao Jonas Brothers, nakon raspada benda prije 6 godina odlučili su svatko krenuti svojim putem. Nick je ostao u glazbenom svijetu kao solo izvođač i oduševljavao hitovima, a Joe je sreću potražio s novim bendom DNCE, dok se Kevin maknuo sa svjetla reflektora. Ali slijedi dobra vijest za sve ljubitelje ove trojke!Fanovi neće morati čekati još dugo čekati da ih ponovno vide zajedno na okupu. Od izvora bliskih dečkima potekle su glasine da planiraju ponovno okupljanje kao bend. Tu je i informacija da će doći do male promjene s imenom benda, više neće biti Jonas Brothers već samo JONAS.

Dečki su se navodno našli u Londonu da rasprave detalje o svom comebacku, koji će uključivati novu glazbu, turneju i dokumentarac.

Glasine o ponovnom okupljanju su krenule još u siječnju prošle godine nakon što su ponovno pokrenuli svoju Instagram stranicu. Međutim, tada je Nick za W časopis izjavio: 'Neće se dogoditi baš sada. Nikad ne reci nikad. Neke se super stvari događaju trenutno u našim životima i trenutno smo svi fokusirani na to.'


Nick je upravo bio taj član koji je i pokrenuo raspad benda 2013. godine.

Jonasi su imali puno hitova i veliku vojsku fanova koji svih ovih godina nestrpljivo čeka da dođe do ponovnog okupljanja.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[FOTO] Vjenčanje iz snova – Priyanka Chopra i Nick Jonas objavili fotke zbog kojih slinimo

Jonas Brothers ponovno na okupu?! Fanovi spekuliraju njihov veliki povratak!

Test: The Jonas Brothers - koliko znaš o njima?

okupljanje bend Joe Jonas Nick Jonas Jonas Brothers glazba

Još vijesti