Slika nije pronađena
Dok gledate najnoviji glazbeni spot od Wallowsa, indie rock benda na čelu s Dylanom Minnetteom iz 13 Reasons Why, možda ćete primijetiti poznato lice na kraju pjesme koja traje tri i pol minute. Radi se o, ni manje ni više, nego o Noah Centineu, zvijezdi 'To All The Boys I've Loved Before' filmova.

Noah se pojavljuje već u drugom glazbenom spotu u tjedan dana, a svi definitivno žele da se ovakve suradnje nastave. Wallowsov video za pjesmu 'Are You Bored Yet?' slijedi Dylana dok izlazi na pozornicu kako bi pjevao karaoke. Međutim, on polako shvaća da svi u publici izgovaraju riječi pjesme zajedno s njim. Kao što Billboard ističe, u videu se nalazi nekoliko umjetnika i glazbenika, uključujući Briana Jonesa iz 'Vampire Weekenda', i, naravno, Noahe, koji polako miješa piće i izgovara riječi melankoličnog teksta pjesme.

I Noah i Dylan dijelili su fotografije sa snimanja glazbenog videa na društvenim mrežama, na veliko oduševljenje fanova koji su, razumljivo, uzbuđeni zbog ovog tima iz snova. Kao što je jedna obožavateljica napisala na Twitteru: 'Noah Centineo + Dylan Minnette = čista magija'.


M.S.K.

Pogledajte još:

Njegovim talentima nema kraja – Noah Centineo se bacio u redateljske vode, Lily Collins mu se pridružila

Upoznajte Claya iz serije '13 razloga' – Dylan Minnette sasvim osobno

Sve o trećoj sezoni svima omiljene serije – nema Hannah, a Clayu je teže no ikad [SPOILER ALERT]


Foto: YouTube Screenshot/ Twitter/ YouTube

celebrity dylan minnette spot bend video glazba Glazbeni video noah centineo

Još vijesti