Slika nije pronađena

Podsjećamo, još 2015. godine je Joe Jonas izjavio da bi im za koju godinu moglo pasti na pamet da snime novi album u punom sastavu, nakon što su on i Nick već ostvarili samostalne glazbene karijere .

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on


Neformalno se okupljaju redovito – dečki su i ove godine Božić proveli zajedno. Održali su mini koncert za najbliže prijatelje i obitelj pored vatre s akustičnim gitarama. A zajedno su proslavili i zaruke Joea Jonasa i Sophie Turner u studenom prošle godine.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on


I sve smo to objašnjavali bratskom ljubavlju, ali sada su nas fanovi Jonas Brothersa uvjerili da je posrijedi i moguće okupljanje u popularni sastav. Spekulacije su započele u ponedjeljak kada je službeni Instagram profil benda ponovno aktiviran nakon četiri godine.


Zagriženi fanovi su odmah primijetili aktivnost i počeli masovno komentirati posljednju objavu, onu iz srpnja 2013. godine.

Playing acoustic with KISS108 before the show tonight in Boston!

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) onSve ima još više smisla kada imamo na umu da se ove godine obilježava 10. obljetnica od izdavanja njihovog trećeg albuma, 'A Little Bit Longer', koji su objavili u vrhuncu svoje popularnosti i koji je bio no. 1 na Billboardovoj top ljestvici.

I ne samo to – Tommy Wiseau je 15. siječnja, uoči dodjele Zlatnih globusa, odgovorio na tweet Joe Jonasa riječima – 'Rekao sam braći Jonas da bi se trebali ponovno okupiti'. A ako netko 'ima pravo' to predložiti, to je on.


Dodatno ulje na vatru je nalijao Ryan Liestman koji je bio dio pratećeg benda Jonas Brothersa, a jučer je objavio fotografiju na kojoj su Jonas Brothers, on i njegova žena uz opis 'obiteljsko okupljanje'.

Family reunion.

A post shared by Ryan Liestman (@ryanliestman) on


Naravno, ekipa je poludjela. 

No, ne brinite – i mi smo! Tko još jedva čeka nove stvari Jonas Brothersa?

Foto: Twitter/Instagram/Profimedia

M.Z.

Pročitajte još:

Zar je moguće? Nick Jonas dejta s 30 godina starijom glumicom!

Nick Jonas: ‘Ovu pjesmu Jonas Brothersa fkt ne volim’

Joe Jonas objavio fotku s braćom – ekipa navija za to da se opet okupe Jonas Brothers

okupljanje kevin jonas Joe Jonas Nick Jonas Jonas Brothers