Slika nije pronađena

Uskoro se očekuje prikazivanje novog nastavka filma o legendarnom aganetu Jamesu Bondu kojeg je još jednom utjelovio britanski glumac Daniel Craig.

Svijet špijuna i loših momaka osim po legendarnim glumcima koji su na velikom platnu odigrali Bonda, poznat je i po sjajnim naslovnim pjesmama koje su pratile filmove. Njih su do sad tako otpjevale zvijezde kao što su Shirley Bassey, Duran Duran, Paul McCartney, Tina Turner, Madonna i još mnogi drugi, a njima se nedavno pridružila i Adele s pjesmom 'Skyfall'.

Adele je i aktivno radila na ovoj pjesmi za koju kaže da je bila iznimno ponosna nakon što ju je završila. Pjesma je snimljena u Londonu uz pratnju orkestra od čak 77 glazbenika, a ujedno je i njezina prva objava nakon albuma '21' s kojim je postala poznata diljem svijeta.

Hoće li popularna pjevačica svojom izvedbom zadovoljiti ukus pravih fanova ovih filmova tek će se vidjeti, a za sada je definitivno na dobrom putu jer je 'Skyfall' vrlo hvaljen od strane kritike koja ga je već proglasila jednom od najboljih Bondovih tema svih vremena.

Tajni agent 007 u hrvatska kina dolazi početkom studenog, a do tada poslušaj i ti kako zvuči Adele:

Screenshot: Youtube

Adele james bond