Slika nije pronađena

Adele izgleda bolje nego ikad na novim fotkama koje je objavila na svom Instagram profilu. Na prvu, izgleda kao da je samo objavila fotke kada se spremila za neko događanje, ali ako nastaviš pregledavati sve fotke, na zadnjoj je otkrila s kim je u vezi.

Počelo se prije godinu dana nagađati da bi Adele mogla biti u vezi, ali nitko nije bio siguran, jer mogao joj je on biti i samo prijatelj. Ali sada više nema sumnje, Adele je u vezi i dečko joj je Rich Paul, sportski agent. Iako ju nismo mogli vidjeti na Met Gali, imala je neko veliko događanje jer objavila je za vikend skroz glamurozne fotke.

Pjevačica ne objavljuje često na Instagramu, zato kada nešto i objavi, sve su oči uprte na njen profil. Stavila je tri fotke s najjednostavnijim opisom – crvenim srcem. S obzirom da se ionako sumnja već neko vrijeme da joj je Rich Paul dečko, a sada je i objavila fotku s njim i stavila srce – svi su odmah pretpostavili da to znači da su sada i službeno zajedno. Svakom novom objavom Adele oduševi svoje fanove, ali u komentarima uvijek prevlada jedno pitanje, koje je i sada došlo u fokus – 'kada će novi album?'. Adele uživa u životu, a glazbenu je karijeru čini se stavila na pauzu.

Pogledajte još:

Poznate osobe s najviše hejtera: Lista top 10 celebova koje najviše ljudi mrzi

Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu Met Gale – i za sve je kriva Selena Gomez

Poza Justina i Hailey potaknula glasine: Fanovi su uvjereni da su htjeli otkriti veliku sretnu vijest

Adele U vezi instagram

Još vijesti