Slika nije pronađena
Nismo mi jedini koji se zabune – i slavni se ponekad izgube u vremenu i prostoru. Da stvar bude gora, međusobno se poznaju bolje nego što ih mi poznajemo.

Donosimo zabune koje su se dogodile Adele, Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Andyju Cohenu i Anni Kendrick. Ovo su simpatične priče koje će vas dobro nasmijati i dokazati vam da su i oni samo ljudi (u originalu je o tome pisao People).

1. Adele se Jennifer Aniston obratila s 'Rachel' – iako je jedna od najvećih zvijezda današnjice, i Adele je uhvatila trema kada je upoznala poznatu glumicu iz serije 'Prijatelji'. Navodno ju je Jen pitala 'Kako si, dušo?', a ona je odgovorila 'Hvala na pitanju, dobro sam, Rachel'. LOL

via GIPHY


2. Jennifer Lawrence je zaskočila Francisa Forda Coppolu koji ju nije prepoznao – na 'Tonight Showu' je izjavila da je jednom bila na većem druženju, od čega je jedan od prisutnih bio Francis Ford Coppola, redatelj 'Kuma' gdje je njihovo upoznavanje krenulo totalno krivo. Naime, ona se nakon pariškog tjedna mode uputila u restoran i tamo se raskomotila – izula je cipele, raskopčala haljinu, skinula šminku i popila koju čašu vina kada je zamjetila njega. Pojurila je prema Coppoli i počela nabrajati njegove filmove i nervirati ga, a prolila je i vino po njemu. On ju navodno nije uopće prepoznao.

via GIPHY


3. Margot Robbie nije prepoznala princa Harryja – kada se s njim našla na kućnom partyju Suki Waterhouse, uvrijedila ga je nazvavši ga Edom Sheeranom. Ona se pokušala obraniti isprikom da 'nije nosio krunu'. Sigurno se zabunila jer su obojica riđi.

via GIPHY


4. Andy Cohen je neznanjem isprovocirao Taylor Swift – televizijski voditelj je na afterpartyju načuo razgovor Taylor i njezinih frendica kada su razgovarale gdje će sjesti i rekao 'Tvoja prijateljica Katy je ovdje'. Ona je odgovorila – 'Katy koja?', na što je Andy odgovorio 'Katy Perry', ne znajući da su one na ratnoj sjekiri.

via GIPHY


5. Anna Kendrick je izignorirala Beyoncé – iako Anna stvarno voli Beyoncé, na dodjeli Grammyja je odlučila da će proći kraj nje kao pokraj turskog groblja. Ona je hladno prošetala, dok joj je Beyoncé mahala svim silama da joj se pridruži na čašicu razgovora.

via GIPHY


Neke od ovih stvari sigurno su se i vama dogodile – ne brinite, i nama su se. I dobrano smo se nasmijali sami sebi jer je to jedino što možemo nakon što zeznemo.

Foto: Giphy/Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

Ako ti jednom zatreba informacija: Harry Styles ne voli kašnjenje, Justin Bieber uggsice

LOL Nisu samo vaše presmiješne – pogledajte kako su izgledale prve fotke slavnih na Instagramu

Padali su i ostajali bez odjeće: najveći failovi slavnih faca na pozornicama u 2016. godini

slavni zabune Adele Taylor Swift smješno fejlovi

Još vijesti