Slika nije pronađena

Ovih dana je izašao prvi trailer za horor 'The Nun', nastavak filma 'Prizivanje zla' ('The Conjuring') koji je u rekordnom roku uznemirio mnoge, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, a našao se i na top listi najstrašnijih filmova ove godine.


Nastao je pod palicom Corina Hardyja, a u glavnim ulogama su se našli Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet i Bonnie Aarons. 


Radnja je smještena u razdoblje prije 'Prizivanja zla' i 'Annabellea'. Kao i prethodno snimljeni filmovi, nastala je na temelju istinitih zapisa istražitelja paranormalnih aktivnosti Eda i Lorraine Warren.

Nakon što časna sestra u Rumunjskoj počini samoubojstvo, Vatikan šalje svećenika i znanstvenika da istraže njezinu smrt. Uskoro otkrivaju mračnu tajnu – demonsku časnu sestru gledateljima poznatu iz filma 'Prizivanje zla 2', pritom riskirajući vlastiti život, vjeru i dušu. I iako trailer ne otkriva više od ovih nekoliko informacija, ljubitelji horora jedva čekaju rujan kada će doći u kina.

Brojni kritičari su ga smjestili među najstrašnije filmove ove godine, a pojavili su se i nebrojeni komentari na društvenim mrežama. Evo samo nekih od njih...


Film stiže u američka kina 7. rujna, a uskoro nakon toga i u naša... Tko je dovoljno hrabar da ga pogleda cijelog?

Foto: YouTube/Screenshot/Twitter

M.Z.

Provjeri još...

Film godine ujedno je i najstrašniji nakon 'Egzorcista' – MUST WATCH za fanove dobrog horora!

Eksplozija  dobrih horora – ovi su navodno toliko strašni da ih ljudi ne mogu pogledati do kraja

Novi horor postao klasik i prije nego je stigao u kina – 'A Quiet Place' je zbilja zastrašujući

trailer the nun horor strašno prizivanje zla

Još vijesti