Incantation

Nema strašnijeg horora od onoga uz koji piše da je nastao po istinitim događajima. Tih nekoliko riječi utjera više straha u kosti od svih strašnih scena. Ovaj je baziran na istinitoj priči, a nekima je full strašan, dok je drugima dosadan.

Nedostaje ti malo izazova u životu? Imamo jedan! Iako se radi o TikTok izazovu, nije strašan, neće te dovesti u opasnost i niti ne moraš imati TikTok da bi sudjelovala u njemu. Uključuje gledanje novog horor filma koji je navodno prilično opak. Iako traje svega 1 sat i 50 minuta, to je dovoljno da ti poremeti san za sljedećih nekoliko dana, ako ne i malo više.

Film 'Purple Hearts' Netflix napokon ima romantičan film s dobrom ocjenom – svi hvale radnju, ali i glavnu glumicu

Radi se o tajvanskom hororu, ali nemoj da te to odbije, daj mu priliku. Postoji viralni izazov za sve, a on je da pogledaju film 'Incantation' bez da:
1.Premotavaju određene scene
2.Vrisnu
3.Maknu pogled s ekrana ili zažmire

 

@notjustbored1214

1hr 16min 22sec was the hardest part for me to watch

♬ original sound - Notjustbored

 

A o čemu se radi da je toliko strašno? Na Li Ronan je prije 6 godina bačena kletva jer je otkrila religijsku taboo tajnu. Sada mora zaštiti svoju kći zbog posljedica te njene tadašnje odluke. Filmu ide u prilog i to što je sniman u stilu dokumentarca ili filma sastavljenog od pronađenih snimaka, kao što su snimani 'Blair Witch Project' ili 'REC', ali i to što je utemeljen na istinitoj priči.

Inspiriran je obiteljskim kultom iz Tajvana. Film je od trenutka kada je došao na Netflix postao hit, a sada je na dobrom putu da obori rekorde gledanosti. Svi ga gledaju ponajviše zahvaljujući ovom viralnom izazovu s TikToka. Navodno je dio koji je posebno teško gledati na 1 satu, 16 minuta i 22 sekunde.

he's all that Kako prepoznati hoće li film biti loš? Znakovi koji ti već na početku filma to mogu otkriti

film horor strašno izazov novo Netflix što gledati preporuka Incantation