Incantation

Nema strašnijeg horora od onoga uz koji piše da je nastao po istinitim događajima. Tih nekoliko riječi utjera više straha u kosti od svih strašnih scena. Ovaj je baziran na istinitoj priči, a nekima je full strašan, dok je drugima dosadan.

Nedostaje ti malo izazova u životu? Imamo jedan! Iako se radi o TikTok izazovu, nije strašan, neće te dovesti u opasnost i niti ne moraš imati TikTok da bi sudjelovala u njemu. Uključuje gledanje novog horor filma koji je navodno prilično opak. Iako traje svega 1 sat i 50 minuta, to je dovoljno da ti poremeti san za sljedećih nekoliko dana, ako ne i malo više.

Film 'Purple Hearts' Netflix napokon ima romantičan film s dobrom ocjenom – svi hvale radnju, ali i glavnu glumicu

Radi se o tajvanskom hororu, ali nemoj da te to odbije, daj mu priliku. Postoji viralni izazov za sve, a on je da pogledaju film 'Incantation' bez da:
1.Premotavaju određene scene
2.Vrisnu
3.Maknu pogled s ekrana ili zažmire

 

@notjustbored1214

1hr 16min 22sec was the hardest part for me to watch

♬ original sound - Notjustbored

 

A o čemu se radi da je toliko strašno? Na Li Ronan je prije 6 godina bačena kletva jer je otkrila religijsku taboo tajnu. Sada mora zaštiti svoju kći zbog posljedica te njene tadašnje odluke. Filmu ide u prilog i to što je sniman u stilu dokumentarca ili filma sastavljenog od pronađenih snimaka, kao što su snimani 'Blair Witch Project' ili 'REC', ali i to što je utemeljen na istinitoj priči.

Inspiriran je obiteljskim kultom iz Tajvana. Film je od trenutka kada je došao na Netflix postao hit, a sada je na dobrom putu da obori rekorde gledanosti. Svi ga gledaju ponajviše zahvaljujući ovom viralnom izazovu s TikToka. Navodno je dio koji je posebno teško gledati na 1 satu, 16 minuta i 22 sekunde.

he's all that Kako prepoznati hoće li film biti loš? Znakovi koji ti već na početku filma to mogu otkriti

film horor strašno izazov novo Netflix što gledati preporuka Incantation

Još vijesti