Slika nije pronađena

Kada ideš gledati horror očekuješ ili da će biti skroz loš ili toliko strašan da ćeš imati problema sa spavanjem. Sada na Netflix dolazi 'Eerie' i čini se da je to jedan od onih filmova iz horror žanra koji ćeš htjeti pogledati.

Nakon što odgledaš dobar horror trebaš biti barem malo u strahu kako bi mogla reći da je to bio dobar film. Nakon gledanja ovog horrora koji sada dolazi na Netflix, ljudi radije biraju ići spavati s upaljenim svjetlom. Pohvale dolaze za priču koja je strašna, ali i za tehniku snimanja samog filma zbog koje se gledatelji nađu u situacijama da se svako malo neočekivano scimaju od straha. Film je pravi primjerak ovog žanra. Fokusira se na neočekivanu i jezivu smrt mlade učenice, koja postaje prijetnja za opstanak Katoličke škole za djevojke. Jedna od časnih sestara iz škole pokušava pomoći studentima da se nose s ovim događajem te u isto vrijeme istražuje uzrok smrti.


Samo jedan od komentara gledatelja je: 'Upravo sam pogledao Eerie na Netflixu, pogađajte tko će spavati s upaljenim svjetlima cijeli tjedan?', dok je jedan drugi gledatelj napisao: 'Gledati Eerie na Netflixu, sam, u hotelu, nije dobra ideja'. Teško je pronaći dobar horror u zadnje vrijeme, a ovaj čini se po brojnim pozitivnim kritikama baš ono što se traži.

Ono što je za dobar film bitno je radnja, a ovaj navodno ima kraj koji nije očekivan, a i ima dobru pozadinsku priču. Kada je cijela ta priča dobro upakirana, to je dodatan plus. Čak u takvim slučajevima ni ne smeta ako film nije američki, već kao u ovom slučaju – filipinski, pa ga treba obavezno gledati s titlovima.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Emmu Watson i Timothéeja Chalameta moći ćete vidjeti u ovom novom, emotivnom i romantičnom filmu

Mrzimo ih iz dna duše, ali ne možemo ih prestati gledati! Top 10 negativki teen filmova i serija

'It: Chapter 2' objavio je svoj finalni trailer – nemojte propustiti ovo horor remek djelo

novo eerie horor strašno Netflix

Još vijesti