Slika nije pronađena

Iako nam se čini da je golotinja na velikom platnu na svakom koraku i da se mnoge glumice jedva čekaju skinuti- to zapravo nije tako. Premda bi vjerojatno bile plaćene puno više za golišave scene, neke glumice na to ne pristaju.

Postoji puno glumaca kojima nije problem skinuti se na sceni ili na velikom platnu. Mnogi od njih će reći: `Sve za umjetnost!`, a mi ćemo ih gledati i diviti se njihovim besprijekornim tijelima.

Scene lažnog seksa ili striptiza nisu ništa novo. Mislimo da se lako skinuti na velikom platnu, ali ako razmislimo koliko nam se nekada teško skinuti na plaži ili prvi put pred dečkom, možemo shvatiti zašto neki to odbijaju.

Evo koje glumice su odlučile da neće glumiti gole za potrebe uloge:

Emma Watson

Svijet je Emmu upoznao kao pametnicu Hermionu iz Harry Pottera. Nakon te uloge Emma je glumila brojne zrele likove kao u filmu This is the End. Ali to je to- Emma želi svojom glumom pokazati zrelost, ali ne i golotinjom.Rachel Bilson

Glumica je definitivno protiv golotinje na filmu. Smatra da se golotinja može gotovo uvijek izbjeći u slučaju seksi scena.


Emma Roberts

Emma se zaklela da nikada neće snimati golišave scene jer smatra da su bez ukusa. Misli da takve scene ljudima ne ostavljaju puno toga za zamišljati i maštati.


Anna Kendrick

Mnoge glumice koje se ne žele skinuti na filmu osuđuju one glumice koje to žele i koje to rade. Anna tvrdi da nije osoba koja osuđuje svoje gole kolegice, ali kaže da se osobno ne bi skinula za film.
Blake Lively

Blake naziva golišave scene `ometanjem`, a problem čak ima sa scenama u kojima mora nositi oskudnu odjeću koja previše otkriva. Izgleda da glumicu nećemo gledati golu niti u kojoj sceni.


Megan Fox

Meg je jedna od glumica za koju brojni perverznjaci diljem svijeta navijaju da se skine u filmu. Upravo zbog toga Megan se ne želi niti skinuti jer bi se osjećala grozno i nemoralno.
Jessica Alba

Prelijepa Jessica Alba kaže da se na filmu nikada ne bi pojavila gola upravo zato što bi to gledala njezina obitelj i bilo bi ju jako sram. Jessica nadodaje kako bi bilo ful čudno provoditi blagdansko vrijeme s rođacima i obitelji koja je vidjela apsolutno svaki goli djelić njenog tijela.Rebel Wilson

Šarmantna glumica kaže da bez obzira na silne ponude koje dobiva za skidanje na ekranu, na to nikada ne bi pristala. Tvrdi da to jednostavno nije njena `stvar`.Mila Kunis

Glumica kaže da joj je ok ako se pokaže jako malo golotinje u filmu, ali na puno nikako ne pristaje. Mila nadodaje kako se za potrebe snimanja neće skinuti, a i ovo malo što pristaje pokazati jedino čini nakon konzultacija s mužem.


Sarah Jessica Parker

Premda je Sarah Jessica glumila vodeću ulogu u Seksu i gradu te je serija bila puna seksa- u njenom ugovoru nije pisalo da pristaje glumiti gola. Što i nije učinila.


Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

Slavni i depresivni: celebrity face za koje niste znali da su se borili s depresijom

Bez happy enda: filmovi čije završetke ni danas ne možemo prežaliti

Tragedije i zlostavljanja: slavne face koje su imali teške živote

Golišave scene golotinja gole

Još vijesti