Slika nije pronađena

Liam Payne iz One Directiona ponovno fanovima daje nešto za vidjeti - svojom novom objavom na Instagramu zaludio je obožavatelje.

Bilo da se radilo o slučajnoj objavi ili ne, Payne je objavio golišavi Story koji je izbrisao već nakon nekoliko sekundi. Ipak, brzi obožavatelji screenshotali su fotku i ubrzo je postala viralna. Na fotki možete vidjeti Liama kako leži u krevetu, kako povlači pokrivač i hvata se za međunožje.


Jedna je osoba napisala: 'Čak ni sama fotka, već ideja da se Liam Payne bavi sextingom je hot'. Druga obožavateljica je rekla: 'Objavi svoje druge fotke, dušo @LiamPayne'. Twitter se nije mogao suzdržati od uzbuđenja da netko tamo vani vidi cijelu fotku Liama.
Čudno, ideja da Liam šalje golišave fotke pobudila je val ljudi koji su mu namjerno slali svoje golišave fotke u nadi da će im vratiti uslugu. Međutim, slanje neželjenih golišavih fotki slavnoj osobi vjerojatno nije sjajna ideja! Nedavno je Payne pokazao svoju čeličnu stražnjicu na jednom snimanju – sve što se može reći na to je *cringe*.


Insta objava fotografa Merta Alasa ubrzo je postala viralna i u nekoliko sati prikupila je tisuće komentara. A je li najnovija objava Liamove golotinje slučajnost samo nekoliko dana prije nego što bi trebao započeti svoj glazbeni povratak? Hmmm, sumnjivo!


Foto: Instagram/ Twitter/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Kako se stvarno zove Gigi Hadid? Njeno ime imaju mnoge Hrvatice – možda si i ti jedna od njih

Kako preživjeti bez njegovih pjesama?! Ed Sheeran kroz suze u očima otkriva zašto ide u mirovinu s 28

golotinja fotke Liam Payne instagram

Još vijesti