Slika nije pronađena

Nije neobično da sa simpom neprestano razmjenjujemo poruke; prepričavamo mu zanimljive stvari koje nam se događaju, razgovaramo o ozbiljnim temama, ali smo i sladunjavi i romantični pa ne krijemo koliko nam fali.

Osim leptirića koje osjećamo u trbuhu, hormoni će proraditi i podivljati stoga postoji šanse da dopisivanje postane osobnije i intimnije. U tome nema ništa loše dok ne pređemo granicu.

Slanje golišavih fotografija je opasna i zeznuta stvar; iako smo ludo zaljubljeni u simpu i mislimo da će taj osjećaj trajati vječno, izglednije je da će nas kad-tad popustiti. No ono što zasigurno može trajati vječno jest naša golišava fotografija koja se vrlo lako može naći u krivim rukama.

Baš zato je iznimno važno da nikada , pa čak i ako beskrajno vjerujete svom partneru, ne šaljete intimne fotografije jer bi vam nepromišljeni potez mogao zagorčati život.

Umjesto slanja fotke dekoltea, stražnjice ili donjeg rublja, pokažite da osim što ste pametni, imate smisla za humor. Evo nekoliko savršenih odgovora kada vas netko zatraži 'vruće fotke':Ono kada te traži fotku iz tuša...... ili da fotka bude što 'prljavija'
I.N.

Pročitajte još:

Slanje golišavih fotki nikako nije dobra ideja- evo zašto

Otkači ih lagano: najbolji odgovori za dosadnjakoviće koji traže golišave fotke

Golišave fotke na Instagram? Nikako – evo zašto!

golišave fotke golotinja

Još vijesti