Slika nije pronađena

Prije nekoliko dana je prestala pratiti 279 prijatelja, a promijenila je i sliku profila. Ne bi to bilo zabrinjavajuće da je na novoj fotki ona u novom izdanju – ali profilnu fotku Selene Gomez sada krasi fotka njezine mame, Mandy Teefey.


Našem dojmu da ju opet hvata depresivna faza ide u prilog činjenica da je prije čistke objavila sasvim novu fotku – onu ispred obiteljske kuće u kojoj je odrasla. U opisu objave je napisala da u kući tijekom njezine posljednje posjete nije bilo nikoga i da je njezin život možda mogao biti bolji, ali da je zahvalna na svojem glasu zahvaljujući kojem danas može mijenjati svijet.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Neposredno nakon te objave, s popisa ljudi koje Selena prati nestale su neke poznate face – njena asistentica Theresa Mingus, ali i Gigi Hadid i Demi Lovato s kojima je u stvarnom životu dobra frendica. Među 37 'spašenih', onih koje i dalje prati, su Jessica Alba, Francia Raisa, Taylor Swift, brojni njeni fan profili i nekoliko brendova čije je zaštitno lice.


No, Elle piše da u pitanju nije bila svađa sa svim tim brojnim osobama iz njezinog javnog i privatnog života jer isti profil i dalje komentira fotke osoba koje je prestala pratiti, već je to bila (loša?) odluka njezinih asistentica, kojima je Selena prepustila vođenje Instagram profila. U pitanju je strateški potez s kojim Selena osobno nema veze. Još u ožujku prošle godine u intervjuu za isti medij je izjavila: 'Kada sam postala najpraćenija osoba na Instagramu, poludjela sam. To me počelo opterećivati, budila sam se i išla spavati s tim u glavi. Uvijek bih se osjećala usrano nakon odlaska na Instagram pa sam ga počela izbjegavati'.

via GIPHY


Sada je odlučila i promijeniti opis o sebi – uz njezino ime i prezime odnedavno piše 'Preko milosti do vjere. Volja i milost su život'. I sada ne znamo je li vrijeme da se zabrinemo s obzirom na sve te promjene ili je samo Selena (ili samo neka od njezinih asistentica?) odlučila intenzivno zakoračiti u novu, 2018. godinu.


Foto: Instagram/Twitter/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

[VIJEST DANA] Selena Gomez nas je šokirala svojom objavom na Instagramu – ovako je zapravo provela ljeto

Trik Selene Gomez koji uvijek pali – kako običnu kombinaciju pretvoriti u WOW?

Nekima je ovo seksi, nekima bolesno – što vi kažete na novi spot Selene Gomez?

promjene Selena Gomez instagram društvene mreže profil

Još vijesti