Slika nije pronađena

Kada te jako zanimaju nečiji storyji, ali ne želiš da osoba zna da si ih pogledala, posluži se nekim od ovih trikova. Možda nisu idealna rješenja i neka zahtijevaju malo vremena, ali u konačnici ćeš dobiti što si htjela.

Nećemo ti niti pokušati govoriti da vjerojatno nije pametna ideja da nastaviš gledati storyje od bivšeg ili da stalkaš curu koju prati tvoja simpatija. Vjerojatno si i sama svjesna da to ne bi trebala raditi, ali znatiželja je jača. Koja god da je situacija kod tebe u pitanju, ali ako ne želiš da osoba vidi da joj gledaš storyje, a jako te zanimaju i želiš ih gledati, postoji nekoliko načina kako to možeš napraviti i ostati anonimna. Neki su od ovih načina jednostavniji, a za neke ćeš morati uložiti mrvicu više vremena, ali na kraju će se isplatiti jer ćeš imati pristup storyjima, a nitko to neće znati.

Proljetna fotka Ideje za proljetne fotke: 10 prijedloga kako se pofotkati ovo proljeće i imati posebne Instagram objave

1.Uključi avionski način rada
Da, treba ti Internet kako bi bila na Instagramu, a u avionskom načinu interneta nema, ALI ovo ti zapravo može ići u korist, a sada ćemo ti objasniti i kako. Instagram ti radi u pozadini i zapravo unaprijed učita dio storyja pa kada ostaneš bez interneta, i dalje ih možeš pogledati, ali kako nemaš interneta, story ne može zabilježiti tvoj pogled. Otvori profil osobe čiji story želiš pogledati pa onda izađi iz aplikacije i uključi avionski način rada. Ponovno otvori Instagram i pogledaj story. Ako ima više storyja, vjerojatno ih nećeš moći pogledati sve, već samo njih nekoliko.

2.Napravi drugi lažni profil
Puno ljudi ima zapravo više Instagram profila. Jedan za koji svi znaju, ali i neke za koje drugi ne znaju. Ako ga imaš i ti, iskoristi taj drugi profil za stalkanje, a ako ga nemaš, napravi. Pogotovo je ovo jednostavno ako je profil osobe kojoj želiš gledati storyje javan. Ako je privatni, onda te čeka malo više posla. U tom slučaju svoj lažni profil moraš napraviti malo vjerodostojnijim prije nego ih ideš zapratiti. Imat ćeš malo više posla, da, ali nekada se treba i malo više potruditi.

3.Koristi web stranicu Insta Stories Viewer
Preko ove stranice možeš anonimno vidjeti tuđe storyje. Treba ti samo korisničko ime osobe i to je to. U tražilicu upiši korisničko ime i izbacit će ti njihove trenutne storyje. Nažalost, čini se da radi samo za profile koji su javni. Za profile koji su privatni izbaci obavijest da nema storyja, iako ga ima. Na ovu se stranicu ne moraš ulogirati niti dati ikakve svoje podatke. Sigurno je da nitko neće moći vidjeti da si ti gledala story preko nje.

Zera - 9 Koga to Zera zove? Pjevačica je otkrila zašto se na Instagramu njen profil zove „Zera zove“

instagram story gledanje storyja anonimno gledanje storyja da ne vidi da si vidjela story društvene mreže trik kako vidjeti story anonimno

Još vijesti