Slika nije pronađena
Instagram se opet poboljšava! Donosi nekoliko promjena koje nam je predstavio jedan od osnivača Instagrama, Kevin Systrom.

Najzanimljivije poboljšanje svakako je mogućnost da kontroliramo tko može komentirati naše objave i nekima ukinuti tu mogućnost. Ova slika, koju preuzimamo od portala Seventeen, najbolje prikazuje kako to napraviti.

Filtriranje komentara je također poboljšano i sada automatski blokira uvredljive komentare i spamove i to na više jezika.

Još jedna nova opcija je stalno dostupna pomoć psihologa prema potrebi. Funkcionira ovako: netko primijeti da ti treba pomoć ili podrška na temelju tvoje objave i pošalje ti linkove koji vode do centara za pomoć. Timovi koji brinu o našem psihičkom zdravlju rade 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i to diljem svijeta.


I da, dostupni su novi stickeri koji pomažu u širenju ljubavi i općenito oni pozitivnog pristupa, a pojavila se i mogućnost korištena filtera tijekom live prijenosa (koje je moguće mijenjati).


'Svim promjenama želimo zadržati sigurnost i pozitivnost Instagrama, kao mjesta koje služi za osobno izražavanje', zaključio je Systrom. 

Foto: Pixabay/Screenshot

M.Z.


Pročitajte još:

Instagram ima novu cool opciju - od sada možeš vidjeti tko te točno sve prati

OOTD, POIDH, JSYK ili WIWT – znaš li što znače svi hashtagovi na Instagramu?

Čudne stvari koje svi radimo na Instagramu – ali ne želimo priznati

promjene poboljšanje revolucionarno instagram društvene mreže

Još vijesti