Slika nije pronađena

Shawn Mendes je započeo svoju sjevernoameričku turneju nakon objavljivanja svoje nove pjesme s Camilom Cabello, 'Señorita', a obožavatelji mu postavljaju pitanja prije nastupa.

Sretni obožavatelji Shawn Mendesa dobili su priliku upoznati pjevača tijekom njegovog pred-koncertnog Q&A-ja i nije bilo razočaravajuće. Naravno, oni su također pokušavali dobiti informacije o tome je li trenutno u vezi s Camilom Cabello ili ne. Srećom, jedan fan dobio je priliku pitati ga tko je njegov celebrity crush i odgovor bi mogao biti iznenađujuć za neke ljude.


via GIPHY


Nakon razmišljanja o tome neko vrijeme, Shawn je zapravo dao najbolji odgovor ikada. 'Ja još uvijek stvarno volim Emmu Watson! Reći ću joj to', rekao je. 'Kad sam ju upoznao, bilo mi je stvarno neugodno', dodao je. Hardcore fanovi Shawn Mendes-a već su neko vrijeme znali za njegovu simpatiju, pogotovo nakon što joj je 2016. godine na Twitteru rekao: 'Volim te'.
'Jednom sam upoznao Emmu Watson i to je bio jedan od prvih puta kada sam bio stvarno, stvarno u šoku od divljenja', rekao je dok je nosio odoru Harryja Pottera u emisiji Carpool Karaoke kod Jamesa Cordena. 'Definitivno sam se malo znojio, ali mislim da sam ispao cool. Mislim da sam bio dobar', dodao je.
Jedan od njegovih fanova na Twitteru je istaknuo da Shawn još uvijek ne prati Emmu na Instagramu. Nadamo se da će ona napraviti prvi potez i zapratiti ga kako bi se ponovno mogli okupiti!

Foto: YouTube Screenshot/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

'Ovo je moja najgora noćna mora' - Shawn Mendesov 'iza kulisa' video otkrit će vam kako zaista izgleda snimanje spota

Novi hit! Shawn Mendes je nekoliko dana najavljivao novu pjesmu i spot – sada su napokon tu

Koliko velik i jak utjecaj mogu imati društveni mediji zna i ovaj celeb – čak priznaje da ih se boji!

celebrity celebrity crush vijest emma watson zabava Shawn Mendes crush

Još vijesti