Slika nije pronađena

Selena Gomez možda se prvi poljubila s Dylanom Sprouseom, ali zapravo joj je Cole ukrao srce kad joj je bilo samo 11 godina.

U novom videu na svom Instagramu, Selena je pokazala zid po kojem je pisala kad je bila mlađa. Na zidu piše: 'Selena pripada Coleu Sprouseu 4-ever'. Spomenula je da je u to vrijeme imala 11 godina i čini se da je bila u ljubavnoj nedoumici. Osim Coleovog imena, na zidu se nalazi ime još jednog dečka, Juana.


Selena je u konačnici upoznala Colea i Dylana Sprousea kad je imala 13 godina. Tada je gostovala u seriji The Suite Life of Zack i Cody, a na kraju se i poljubila s Dylanom dok su njihovi likovi glumili scenu iz A Midsummer's Night Dream.


Čini se da je Colea nasmijalo ovo novo otkriće jer je komentirao njezin videozapis: 'Uvijek je Juan bolji od mene', s obzirom na misterioznog drugog dečka čiji identitet tek treba biti otkriven. Naravno, iako bi neki fanovi možda željeli da ove dvije bivše Disneyjeve zvijezde postanu ultimativni Disney par, Cole je trenutno u vezi s Lili Reinhart.




Također, još uvijek se postavlja pitanje tko je Juan? Je li on možda single? Izgleda da možda nikad nećemo znati.

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovaj poljubac Colea Sprousea i Lili Reinhart posramio bi i Shawna i Camilu! Jel' se oni šale?

Kylie Jenner otkrila je koji je njezin najveći strah! Fanovi su zbunjeni...

Fanovi Shawna i Camile tvrde da se oni *čudno ljube*! Ovako su im se narugali na Instagramu

celebrity crush juan vijest zaljubljenost simpa Selena Gomez Cole Sprouse

Još vijesti