Slika nije pronađena

Znamo što su ovo dvoje napravili ovog ljeta jer su paparazzi snimili svaki, najmanji detalj – uhvaćeni su!

Shawn Mendes i Camila Cabello nastavili su svoju ljubavnu turneju Sjedinjenim Državama u Miamiju, uranjajući u bazen i pritom su se ljubili kako bi ih svi vidjeli. Njih dvoje nisu mogli držati ruke dalje jedno od drugoga. Proveli su neko vrijeme u bazenu i u oceanu, što je pokrenulo još veću lavinu glasina jer, ono, postalo je nekako teško poreći da su par u ovom trenutku, s obzirom na to da to zapravo ne kriju.




Ipak, svoju vezu nisu potvrdili, a Shawn je čak dao sve od sebe kako bi izbjegao pitanja o tome, na veliku žalost svojih obožavatelja.Usprkos tome, njih dvoje su došli od 0 do 100u nekoliko dana, a viđeni su posvuda - od kafića u Oaklandu, knjižare u Tampi, do plaže u Miamiju. Međutim, jedno je zajedničko svim tim seansama ljubljenja? Kamere! Iako nisu javno potvrdili svoju vezu, Shawn i Camila sretno su pokazivali svoje osjećaje pred fanovima i paparazzima. Ovako je izgledala njihova vibra ispred cijele flote kamera:



Naravno, NIŠTA od toga ne znači da je ova veza lažna - možda su jednostavno super strastveni i ne smetaju im kamere! No, obožavatelji počinju sumnjati i Twitter je preplavljen fanovima koji optužuju Shawna i Camilu da sudjeluju u planiranom PR štosu.






Što vi mislite o tome? Recite nam u anonimnoj anketi u nastavku...


Foto: Twitter Screenshot/ Twitter/ Playbuzz/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Obožavateljica je namontirala tetovažu leptira na Shawn Mendesa, a on je šokirao onime što je iduće napravio!

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

Jesu li Shawn i Camila ipak zajedno? Fanovi su ih uhvatili na djelu i podijelili to sa svijetom

veza ljubav anketa ljubljenje pr vijest štos zabava Shawn Mendes Camila Cabello

Još vijesti