Slika nije pronađena
Fanovi Harryja Pottera su izvan sebe zbog posljednjeg druženja Emme Watson i Toma Feltona. Fanovi se pitaju jesu li oni zapravo više od prijatelja.

Emma i Tom se u posljednje vrijeme sve više druže i čini se da su otišli zajedno na jedan mali odmor u Južnu Afriku. Tom je na svom Instagramu objavio novu fotografiju na kojoj se vidi kako podučava Emmu sviranju gitare. Čak ju je nazvao i 'brzom učenicom', što nas uopće ne iznenađuje jer Emma u osnovi ne može pogriješiti, zar ne?

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Iako Emma fotografiju još nije komentirala niti lajkala, fanovi se ne mogu nikako smiriti zbog mogućnosti da je njihova veza zaista stvarna.


Tom se otvorio po pitanju njihovog druženja i njihovih malih okupljanja za Us Weekly još krajem 2018. godine kad je otkrio da se zapravo prilično često njih dvoje nalaze. 'Divna Emma. Zapravo se viđamo poprilično često. Jednostavno ne objavljujemo fotke svaki put', rekao je Tom. 'Bila je u mom kvartu i nisam je vidio nekoliko mjeseci. Odlučio sam je povesti na tečaj skejtanja, u čemu je bila jako dobra', nastavio je. 'Uvijek uživam provoditi vrijeme s njom', istaknuo je
.

Tijekom snimanja naslovnice za Seventeen, Emma je otkrila da je bila zaljubljena u Toma kad su prvi put započeli snimanje. 'Tijekom snimanja prva dva filma silno sam se zaljubila u Toma Feltona. On je bio moja prva simpatija', rekla je Emma. 'On totalno zna sve o tome. I dalje se tome smijemo. Sada smo stvarno dobri prijatelji i to je cool', dodala je.

Ima li šanse da se danas ostvarila ta ljubavna želja iz davnih dana?

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Emmu Watson i Timothéeja Chalameta moći ćete vidjeti u ovom novom, emotivnom i romantičnom filmu

Shawn Mendes je upravo otkrio tko je njegov celebrity crush – i ne, nije Camila Cabello!

Inspirativni citati: Emma Watson o dečkima, feminizmu i poljupcima

ljubav celebrity par neprijatelji zaljubljeni vijest emma watson Tom Felton

Još vijesti