Slika nije pronađena

Shawn Mendes i Camila Cabello obilježili su ovo ljeto 2019. zahvaljujući svom duetu 'Señorita', a i njegovi super cool prateći videi koji su pratili događaje 'iza kulisa'.

Par je također pokrenuo glasine o romantičnom odnosu jer su primijećeni kako zajedno rade sve od ispijanja kave do ljubakanja. Camila je čak izjavila svoju ljubav Shawnu za njegov 21. rođendan, nazivajući ga 'čarobnim čovjekom'. Ako vam nikako ne može dosaditi ovaj super talentirani par, imate sreće! Shawn je objavio trominutni video isečaka sa snimanja glazbenog spota 'Señorita' i temperatura je naglo porasla diljem svijeta!

via GIPHY


U videu možete vidjeti kako se glazbenici istežu tijekom zagrijavanja i uvježbavaju svoju koreografiju. Snimci su prilično jednostavni, ali bez obzira na to, u potpunosti su simpatični. Čak i zaigraju dječju igru tijekom pauze.


Bez obzira na to jesu li njih dvoje usred ljetne romanse ili ne, ovi snimci iza kulisa dokazuju da su Shawn i Camila jako dobri prijatelji koji se vrlo ugodno osjećaju u društvu onog drugog. Na kraju krajeva dijele zajedničku povijest. Shawnu i Camili sigurno je bilo naporno ljeto. Mnogo puta su ih 'uhvatili' zajedno na Shawnovoj američkoj turneji. Romantične su se glasine najprije počele širiti tijekom praznika 4. srpnja, kada su viđeni kako se drže za ruke. Oni su bili i na koncertu Blink-182 krajem srpnja te su se poljubili za vrijeme Shawnova rođendanskog slavlja u New Yorku.

via GIPHY


Naravno, nismo čuli ništa službeno od Shawna ili Camile, pa je sve to samo nagađanje o stanju njihovih odnosa. Međutim, to ne znači da ne možete uživati u njihovom najnovijem videu.


Foto: Instagram Screenshot/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Fotke Camile i Shawna u bazenu su zaista intenzivne! Je li to samo PR štos ili iskrena ljubav?

Obožavateljica je namontirala tetovažu leptira na Shawn Mendesa, a on je šokirao onime što je iduće napravio!

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

veza ljubav vijest iza_kulisa video zabava Shawn Mendes Camila Cabello Senorita

Još vijesti