Zayn

Prije je različite verzije duže kose, a nakon toga i potpuno obrijanu glavu, a sada je stavio frizuru koju vjerojatno nikada nitko ne bi očekivao da će staviti. Ljudi se šale da izgleda kao da je došao s Jamajke.

Jesu li u vezi Zayn i Selena Gomez? Tko zna! Ono što znamo je da Zayn ima novu frizuru i mišljenja fanova oko nje su podijeljena. Do sada je u svojoj karijeri nosio već različite frizure, od duže kose do skroz kratke, a izgleda da je sada htio nešto potpuno novo, što nikada još nije nosio i što nikada nikome niti ne bi palo na pamet da će nositi. Pletenice uz glavu! Mnogi se u komentarima pitaju što mu je došlo da je to išao napraviti, a drugi mu poručuju da to čim prije ide skinuti.

 

 

Glavni komentari su ipak oni koji ga ismijavaju i šale se na njegov račun da si je Zayn umislio da je druge boje kože jer su ovakve frizure specifične za ljude tamnije boje kože, s obzirom da je i njihova kosa drugačije teksture pa im ovakve frizure pomažu „ukrotiti“ kosu. Tako neki zezaju Zayna da izgleda kao da je došao s putovanja na Jamajku, a drugi ga zovu „My Black King“.

 

 

Nekima se frizura sviđa i misle da mu stoji baš dobro! Mišljenja su uvijek podijeljena pa tako i ovaj put. Kako se tebi sviđa Zaynova nova frizura?

Sviđa li ti se Zaynova nova frizura?

Ukupno glasova:

Različite frizure Nova frizura, nova ti: Pokazala je koliko frizura utječe na naš cjelokupni izgled i kako nas mijenja

Jacob Elordi Jacob Elordi malo promijenio izgled i pustio brkove – stoje li mu dobro ili ne?

Zayn Malik one direction kako sada izgleda nova frizura celebrity Pletenice kako mu stoje drugačija frizura

Još vijesti