Slika nije pronađena

Ovakav malo neobičan potez nitko nije očekivao, ali James je objasnio razloge zašto se odlučio na ovako drastičan potez i koliko je dugo morao raspravljati s menadžerom prije nego je dobio dopuštenje.

Nije prvi put da je netko hakirao profile na društvenim mrežama poznatog youtubera Jamesa Charlesa. No, ovog puta je ishod malo drugačiji. James je odlučio da će uzeti stvar u svoje ruke nakon što je račune dobio natrag. Čim je situacija bila riješena, na Twitteru je objavio svoj goli selfie uz opis: 'Hi, dobio sam natrag svoj profil i za svaki slučaj ako ikada više budem hakiran, ovo je JEDINA gola fotka koju sam ikad uslikao! Ne može mi više nitko prijetiti s time. Nađite si život.'


Kada mu je netko hakirao Twitter, time je uspio doći i do sadržaja s Jamesovog mobitela, što znači i do fotki. Kako mu ta osoba ili bilo koja druga u budućnosti ne bi prijetila ili ga ucjenjivala da će objaviti njegove gole fotke – James je odlučio izaći na čisto i sam objaviti. Neki su bili oduševljeni takvim potezom, drugi baš i ne. Tako su ga fanovi, točnije hejteri, napali u komentarima, ali on im je kroz odgovore objasnio zašto je to napravio.Nije prvi put da je James Charles u fokusu javnosti zbog fotografija koje pokazuju malo previše, ali ovog puta je situacija ipak malo drugačija s obzirom da je fotku objavio sam.



Netko ga se sjetio i pitati koliko se trebao svađati s menadžmentom prije nego su mu dopustili da ovo objavi.


Foto: YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Je li to još jedna drama s Jamesom Charlesom na vidiku? Nikako da se smire strasti

Kraj najveće YouTube drame! James Charles se u novom videu obračunao s Tati i Jeffreejem Starom

Hejt prema Jamesu Charlesu ne staje! Pogledajte što sve ljudi rade s njegovim paletama sjenila

drama hakiranje twitter youtuber James Charles gola fotka

Još vijesti