Slika nije pronađena

Oni koji su kupili neki njezin ruž tvrde da je njegova tekstura koma i da su nalazili čak i sitne dlačice unutar samog proizvoda.

Sjećate li se kad su fanovi tvrdili da su pronašli dlake u highlighterima Jeffree Star-a? Pa, ovo je poput deja vu-a jer se ista stvar događa s YouTubericom Jaclyn Hill. 30. svibnja je pokrenula svoj novi beuty brand Jaclyn Cosmetics s nizom nude ruževa za usne. Nekoliko tjedana kasnije, fanovi su dobili proizvod poštom, a neki su naišli na neugodna iznenađenja kada su otvorili svoje paketiće i ugledali ruževe. Neki fanovi tvrde da su pronašli sićušne dlake unutar samog ruža. YouTuberica RawBeautyKristi je čak stavila svoj ruž pod mikroskop kako bi izbliza prikazala ta vlakna.






Ostali kupci prijavljuju groznu, grbavu i nepostojanu teksturu ruža. Jedna osoba čak tvrdi da je pronašla malu plastičnu kuglicu ugrađenu u proizvod.






Zatim, tu su i oni koji su naišli na sve vrste problema.




Prema Twitteru, neki kupci čak razmatraju to da prijave Jaclyn Cosmetics FDA-i za kontaminaciju. Sama Jacklyn se obratila obožavateljima na Twitteru vezano uz novonastale probleme. Priznala je da neki od njezinih ruževa za usne imaju 'hrapavu' teksturu i obećala je da njezin tim radi na ispravljanju svih problema. Također, rekla je da niti u ruževima za usne nisu dlake, već vlakna iz zaštitnih rukavica koje se nose u tvornici. Radnici u tvornici su se već prebacili na gumene rukavice.






Iako se čini kao da mnogi ljudi imaju problema, Jaclynin tim izvještava da je nakon pregleda pritužbi zaključeno da je manje od 1 posto narudžbi zapravo imalo nedostatak.

Foto: Instagram Screenshot/ Twitter Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Jesi li kruška, pješčani sat ili plus size? Pronađi savršene traperice baš za svoj oblik tijela

Njezina modna linija ispala totalni fijasko! Influencerica s milijunima followera nije uspjela prodati ni 36 majica

[ANKETA] Praktično ili odvratno? Otkrij koji je novi ljetni modni trend

šminka jaclyn cosmetics Kozmetika drama dlake make up ruževi twitter youtuberica

Još vijesti