Slika nije pronađena

YouTuber je još jednom u centru pažnje zbog novog izgleda koji je pokazao na svom Instagramu i u sinoćnjem izlasku. Fotografi i fanovi su ostali iznenađeni, a neki i ne vjeruju da je to stvarno.

James se ne boji napraviti povremenu promjenu kada je u pitanju vlastiti izgled, ali sada je otišao korak dalje. Na svojim storyjima podijelio je fotke iz sinoćnjeg izlaska i pokazao svima svoju novu frizuru – ćelavu glavu. Bi li to stvarno napravio? Fotke su uhvatili i paparazzi kada je navečer išao s frendovima na večeru u jedan restoran u Los Angelesu. Navikli smo ga svi vidjeti s njegovom tamnom kosom u zraku, a ovako nešto kao da nedostaje.

Foto: Instagram story - jamescharles

S jednim od snimatelja ispred restorana, Kevinom Wongom, je i popričao o svom novom izgledu. Rekao je da samo isprobava nešto novo. Kada ga je upitao je li stvarno obrijao glavu, Jamesov je odgovor bio: 'Jesam. Sviđa li ti se? Bit će to moji novi izgled. Stvarno je. Danas sam to napravio'.

Fanovi ipak imaju teoriju da nije to stvarno napravio, jer nešto im tu ne štima i ne izgleda kao realno ili nešto što bi James napravio, jer svi znaju koliko voli svoju kosu. Misle da je jednostavno stavio navlaku preko glave koju koriste u filmskoj industriji, a koja izgleda kao da si ćelav.

Pogledajte još:

Tko su najplaćeniji modeli na svijetu? Trenutno su ovih 10 cura na vrhu modeling svijeta

Harry Styles u zatvoru? Nastala je prava pomutnja kada se pojavio OVAJ kriminalac [FOTO]

Poznate osobe i influenceri koji su se 'uništili' plastičnim operacijama - jesu li pretjerali?

foto promjena izgleda dramatično youtuber James Charles

Još vijesti