Slika nije pronađena
Tko ne želi biti prijatelj s Millie Bobby Brown? Ne samo da je na jednoj od najboljih serija na Netflixu, ali sudeći po njezinom Instagramu, izgleda kao da je zabavno družiti se s njom.

To je vjerojatno razlog zašto je James Charles jako htio snimiti video s Millie. Već ju je nekoliko puta pitao, ali ništa mu do sad nije uspjelo. Zadnji put ju je zamolio da surađuju dok je ona snimala live video i odgovarala na pitanja obožavatelja na svom Instagramu, a Millieina reakcija daje naslutiti da joj on možda nije previše drag. James se pridružio njezinom live-u i napisao: 'Millie hajde da snimimo make-up video šminke i razgovarajmo u 3. sezoni 3, hehe'.


Kako se komentar pojavio na ekranu, Millie je složila neki izraz lica koji je negdje između zbunjenog i zgađenog i nije odgovorila uopće na Jamesov komentar. Dakle, neki obožavatelji, koji sada pokušavaju spojiti djelove priče, misle da je Millieina reakcija bila znak da joj se zapravo ne sviđa James Charles.Ali potpuno je moguće da Millie uopće nije vidjela komentar te je samo reagirala na ono što je pričala u videu. Osim toga, postoji čvrsti dokaz da se njih dvoje ne svađaju. Jamesov nedavni video na YouTubeu zapravo je sadržavao screenshotove dopisivanja s Millie. Zatražio je od nje preporuku za rumenilo, a Millie mu je odgovorila. Rekla je da joj se sviđa rumenilo Charlotte Tilbury, i rekla je Jamesu da će izgledati 'Bootifulll' u bilo kojoj nijansi. Ne djeluju kao da se sviđaju, zar ne? Ipak neki obožavatelji nisu uvjereni u to, i ističu da su Millini odgovori Jamesu 'kratki'.
Budući da ni James ni Millie nisu komentirali ovu glasinu, samo ćemo pretpostaviti da su stvari među njima u redu.


Foto: YouTube Screenshot/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Kraj najveće YouTube drame! James Charles se u novom videu obračunao s Tati i Jeffreejem Starom

Hejt prema Jamesu Charlesu ne staje! Pogledajte što sve ljudi rade s njegovim paletama sjenila

DRAMA! Za jednog bi poznatog beauty youtubera karijera mogla biti gotova - izgubio je hrpu pratitelja u tren oka

Svađa celebrity drama youtube instagram vijesti Millie Bobby Brown James Charles

Još vijesti