Slika nije pronađena

Kada je James Charles najavio da će u suradnji s brendom Morphe izdati svoju drugu paletu sjenila svi su bili izvan sebe od sreće. Sada kada je ta suradnja i predstavljena, reakcije su se drastično promijenile. Više nitko nije sretan, a fanovi Jamesa optužuju da ih pokrada.

YouTuber James Charles sada je već poznat po tome da je svako malo uključen u neku dramu, a nakon što se neko vrijeme malo sve smirilo, sada ponovno stižu problemi. Svi su bili uzbuđeni kada je najavio da ponovno surađuje s brendom Morphe, s kojima je surađivao i na svojoj prvoj paleti sjenila. Najavio je da izdaju još jednu paletu, što zvuči kao dobra vijest, ali nakon što je u videu predstavio o čemu se radi, dobra se vijest u sekundi pretvorila u lošu. Otkrio je da se radi o James Charles x Morphe Mini Collection.


Radi se dakle o istoj paleti kakvu su objavili i prvi put, samo u manjoj verziji. I dalje su tu svih 39 nijansi, a dodano je i ogledalo. Kolekcija uključuje i set 13 mini kistova. S obzirom da je sve mini i cijene su niže. Iako je prošla cijela godina od izlaska palete, umjesto da predstavi nešto novo, on je predstavio identičnu paletu i fanovi nisu ni najmanje oduševljeni. Osim toga što se radi o istoj paleti, mnogu su ljuti i jer su zapravo na prvu bacili hrpu novaca, a sada mogu imati istu stvar, puno jeftiniju, nešto manju, ali i dalje sadrži dovoljnu količinu sjenila. Dok je stara, velika paleta, koštala 40 dolara, nova, manja, je 26 dolara (tj. 23 dolara s njegovim popustom koji svi mogu koristiti).


Osim što je Twitter pun razočaranja i ismijavanja, u komentarima na videu svi se slažu da na ovo neće trošiti novac već da će radije skupljati za suradnju Shanea i Jeffree Stara koja dolazi do kraja ove godine. I dok su ranije ove godine svi mrzili Jamesa zbog drame s Tati, nakon njegovog objašnjenje situacije su ga natrag zavoljeli, a sada mu podrška ponovno pada. Nitko nije ni malo oduševljen s ovom ponovljenom paletom.


Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Nova James Charles drama! Optužio je brend Wet n Wild da su ttly iskopirali njegovu paletu sjenila

Netko je hakirao profile Jamesa Charlesa – on kao odgovor objavio golu fotku da preuzme kontrolu

Rasprodale se u minuti! S novim limitiranim modelom Nike 'Isus tenisica' i ti ćeš moći hodati po vodi

šminka drama youtube Paleta sjenila James Charles

Još vijesti