shawn mendes i camila cabello

A za neke od ovih smo mislili da je to to, da su našli svoju pravu ljubav, a kad ono, iznenade nas prekidom. Jesi li uspjela popratiti sve ovogodišnje velike celebrity prekide? Imali smo ih puno!

Još je jedna godina gotovo iza nas! Bila je puna svega, a pogotovo slomljenih srca. Nekim slavnim osobama ljubavna sreća nije bila u kartama za ovu godinu. Možda će im sljedeća donijeti više sreće u ljubavi! Svi su ovi slavni parovi prekinuli ove godine, a zajedničko im je i to što su nas sve njihovi prekidi iznenadili jer ih nismo očekivali ni najmanje. Činili su se sretni i zaljubljeni i onda – bam! Pogledaj tko je to sve ove godine prekinuo iz vedra neba.

1.Kim Kardashian i Kanye West
Najprije su svi mislili da je sve samo show za javnost kako bi im se još podigla popularnost i kako bi došli pod svjetla reflektora, ali izgleda da ništa od toga. Nakon 6 godina braka, Kim i Kanye su ove godine prekinuli za ozbiljno. Imali su problema u braku i Kim se nadala da će ih uspjeti riješiti, kako je ispričao izvor blizak paru, piše Cosmopolitan, ali na kraju je ipak morala odustati jer više nije išlo. Brzo nakon prekida, oboje su počeli biti viđani s drugim ljudima, izgleda da im nije tako teško pao.

2.Gigi Hadid i Zayn Malik
Još jedan prekid koji nas je sve šokirao je onaj Gigi i Zayna. Bili su zajedno od 2015. godine, a čak su prije nešto malo više od godinu dana dobili i kćer, ali za njih je ova godina isto bila zadnja. Dodatno u ovom prekidu što je šokiralo fanove je razlog prekida – Zayn je navodno fizički nasrnuo na Giginu mamu Yolandu. To je bila kap koja je izgleda za Gigi prelila čašu i nema povratka.

3.Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Već je J.Lo na prstu imala ekstra zaručnički prsten i činilo se da je ovaj celebrity par pravi #couplegoals, ali onda su objavili da više nisu zajedno i da su shvatili kako je bolje da ipak budu samo prijatelji. Nije se dogodilo ništa ružno, samo je to to. Svi sumnjaju da je zapravo razlog njihova prekida Ben Affleck, Jenniferin bivši s kojim se opet počela viđati vrlo brzo nakon prekida.

4.Camila Cabello i Shawn Mendes

Kada bi se birao prekid koji je bio najveće iznenađenje ove godine, to je definitivno ovaj. Fanovi su očekivali da će ovaj dvojac uskoro objaviti da su se zaručili, a onda su jednog dana, iz vedra neba, oboje objavili na Instagramu da su prekinuli. Kasnije se saznalo da je Shawn bio taj koji je inicirao prekid jer nije vidio da ta veza ima budućnost, nestala je romantika.

5.Kair Gerber i Jacob Elordi

Glumac iz 'The Kissing Bootha' godinu je dana bio u vezi s Kaiom i bili su tako slatki zajedno! Nitko nije očekivao da će tako brzo puknuti među njima, ali odjednom su svi tragovi Jacoba bili izbrisani s Kainog Instagrama. Ne zna se zašto su prekinuli, ali bit će da nisu ostali prijatelji.

6.Addison Rae i Bryce Hall

TikTok par koji također nije dugo izdržao zajedno, oko godinu i pol. Ali i to je bilo dovoljno vremena da ih ljudi zavole. Gledali smo ih stalno zajedno u videima i sve se činilo divno i krasno, ali onda su krenule glasine o tome da je Bryce prevario Addison. I uskoro je stigla i potvrda da su prekinuli.


7.Madelyn Cline i Chase Stokes

Zvijezde serije 'Outer Banks' bili su zajedno i u seriji i u stvarnom životu. Idealna kombinacija za fanove! Čini se da svi uvijek vole kada se par s tv ekrana postane i par u stvarnom životu. Međutim, sreća je kratko trajala, odjednom je samo stigla vijest da su prekinuli. Šteta!

Pogledajte još:

Žele ukinuti najpopularnijeg balkanskog Youtubera – peticiju potpisalo više od 25 000 ljudi

Otkrij kojih 10 celebrityja ima groznu osobnu higijenu i odvratne navike - ukratko, oni SMRDE!

Slavne osobe koje je nemoguće mrziti: Ovih 10 celebova baš svi vole jer su prave dobrice

prekidi prekidi veza 2021 celebrity parovi

Još vijesti