Parovi koji su prekinuli ove godine

Poznatim osobama danas je zaista teško održati normalnu i stabilnu vezu. Doslovno su okupirani obožavateljima, ali i hejterima na društvenim mrežama, a neki zbog tog pritiska često i posustanu te jednostavno odluče prekinuti.

Svibanj 2022. godine tek je počeo, što znači da nije prošlo još niti pola ove godine, a već ima dosta celebrity prekida koji su se dogodili baš ove godine. Za neke od njih se još uvijek ne zna točan razlog zbog kojeg je veza prekinuta, dok su drugi radili dramu i nakon razilaženja. No, neki od ovih 6 su ipak ostali u dobrim odnosima.

1.Olivia Rodrigo i Adam Faze

 

 

Nepoznati izvor blizak ovom bivšem paru otkrio je kako su slavna pjevačica i filmski producent odlučili prekinuti na neko vrijeme. To je sve što se zna o njihovom prekidu, ali je ipak čudno što su odlučili prekinuti vezu samo na neko vrijeme.

Olivia Rodrigo Olivia Rodrigo na crvenom tepihu srela glumicu koja joj je uzela dečka – njena je reakcija iznenadila

2.Emma Roberts i Garrett Hedlund

 

 

Emma i Garrett su prekinuli nakon čak tri godine veze, a zajedno imaju i dijete. Jedno vrijeme su se širili tračevi kako je upravo Emma bila ta zbog koje je veza prekinuta, a sve zbog nemogućih uvjeta koje je postavljala Garrettu.

3.Jaden Hossler i Nessa Barrett

 

 

Jaden i Nessa su nam poznati s TikToka, a nedavno su na svojim Instagram profilima objavili kako su odlučili prekinuti svoju jednogodišnju vezu. Točan razlog nisu naveli, ali su napisali kako se sada žele fokusirati na karijeru te na svoje mentalno zdravlje.

Cristiano Ronaldo i Bieberovi Nema poznatijih od njih: Top 10 slavnih osoba za koje znaju baš SVI na svijetu

4.Andrew Garfield i Alyssa Miller

 

 

Alyssa je izazvala pravu dramu nakon njihovog prekida. Dejtali su svega nekoliko mjeseci, a onda su ove godine odlučili prekinuti zbog brojnih obaveza kojih imaju. No, kako bi stvar bila zanimljivija, Alyssa je nedugo nakon prekida ponovo objavila fotku s Andrewom ispod koje je napisala: 'Ako baš morate ogovarati, barem koristite slatku fotku. Lol, volim te AG' – stajalo je u opisu.

5.Julia Fox i Kanye West

 

 

Ako je netko imao turbulentan početak, a i kraj veze, onda su to definitivno Julia Fox i Kanye West. Nakon svih drama s Kim Kardashian, Kanye je svijetu predstavio Juliju kao novu curu, ali to nije dugo potrajalo jer su ubrzo prekinuli. Nakon toga, ona se izjasnila na svojem Instagramu gdje je napisala kako su i dalje u dobrim odnosima, ali da se ljudi trebali pomiriti s time kako se ona jednostavno nije zaljubila u njega.

Celebrity parovi Ovim se obožavateljima posrećilo: Slavne osobe koje su završile u vezi sa svojim fanovima

6.Gabi DeMartino i Collin Vogt

 

 

Ova poznata YouTuberica nedavno je objavila kako su ona i njezin tadašnji zaručnik Collin Vogt također prekinuli svoju vezu, a i zaruke. Često se oglašavala po pitanju prekida u zadnje vrijeme, čak je i unutar svojeg vloga spominjala tu temu, ali nije točno navela razlog zbog kojeg su njihove zaruke prekinute.

celebrity celebrity parovi veze Poznati parovi prekidi 2022. godina