Camila Cabello i Billie Eilish

Za neke slavne ova godina i nije počela baš najbolje. Iako je tek na polovici, oni su već prošli kroz prekide veze. Neki su završili dugogodišnje veze, a neki kratke flingove, ali u svakom slučaju, ovi parovi više nisu skupa.

Prekidi nam svima teško padaju, a zvijezdama vjerojatno i još malo teže. Ne može biti lako slušati kako ljudi na internetu pričaju o tebi i bivšem i raspravljaju jeste li trebali prekinuti ili ne. Njihov je cijeli život pod svjetlima reflektora pa tako i prekid veze. Nekada neće fanovima odmah reći da su prekinuli, nego tek kad prođe nešto mjeseci. Ove smo godine već saznali o dosta prekida i svaki od njih je tužan na svoj način. Što se dogodilo i tko su sve parovi za koje je 2023. godina donijela kraj ljubavi?

 

 

1.Taylor Swift i Joe Alwyn
Prekid koji je dotukao fanove pjevačice. Taylor i Joe su bili skupa čak 6 godina i fanovi su očekivali da će Taylor na turneji objaviti da se udaje, ali tijekom turneje je na kraju došla vijest da je došlo do prekida. Nije bilo dramatičnog prekida, razišli su se jer više nisu funkcionirali tako dobro skupa i nisu vidjeli zajedničku budućnost.

2.Billie Eilish i Jesse Rutherford
Nakon nekih godinu dana veze, ovaj je par prekinuo. Neki su fanovi čak bili zabrinuti zbog ove veze jer je Jesse 10 godina stariji od Billie. Što se dogodilo između njih da je došlo do prekida? Nije potvrđeno. Izvor blizak paru je samo rekao da su se razišli i da su ostali u dobrim, prijateljskim, odnosima.

 

 

3.Reese Witherspoon i Jim Toth
Nakon 12 godina braka, ove je godine bio kraj i za ovaj par. Poznata je glumica objavila da su se prijateljski razišli i da će ostati u dobrim odnosima zbog svog sina te da ova odluka nije bila lagana.

Ariana Grande i Tom Holland Slavne osobe koje imaju rođendan u lipnju – tko ima rođendan na isti dan kad i ti?

4.Camila Cabello i Austin Kevitch
Od Coachelle svako malo kruže fotke da se Camila druži sa svojim bivšim, Shawnom Mendesom. Prije toga se viđala s Austinom, ali to nikada zapravo nije niti bila ozbiljna veza, kako je Camila u jednom intervjuu natuknula. Za sada se ona i Shawn nisu vratili na staro, ali s obzirom na to koliko se druže i koliko su prisni, glasine se ne prestaju širiti.

 

 

5.Avril Lavigne i Mod Sun
Zaručili su se i godinu nakon toga prekinuli. Iako su se nakon prekida još neko vrijeme viđali, počelo se govorkati da se Avril sada viđa s Tygom. Mod Sun je navodno bio iznenađen tom viješću i čini se kako nema šanse da se ovaj par nakon toga pomiri.

Bella Hadid na crvenom tepihu Trikovi kojima se koriste slavni da na crvenom tepihu izgledaju top – ovih 8 iskoristi i ti za maturalnu

6.Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk
Ako gledaš reality seriju „Selling Sunset“, u posljednjoj je sezoni Jason s novom djevojkom, ali nakon što je sezona završila, završila je i njihova veza. Bili su zajedno 10 mjeseci, a presudili su im kilometri. Ona je u Parisu, a on u Los Angelesu i veza na daljinu im nije išla.

 

 

7.Maisie Williams i Reuben Selby
I za zvijezdu serije „Game of Thrones“ je ova godina krenula s prekidom. Bili su zajedno čak 5 godina, a što se dogodilo i zašto je došlo do prekida nisu otkrili. Vezu su držali prilično privatnom.

celebrity Slavne osobe prekidi veza više nisu zajedno u 2023. prekinuli

Još vijesti