Slika nije pronađena

Na tronu Instagrama ne događaju se često velike promjene. Celebovi koji imaju puno pratitelja najčešće su nedostižni svima ostalima, ali tu i tamo, dogodi se da netko nekoga zbaci s trona. Kao primjerice i sada.

Do sada je najpraćenija ženska osoba na Instagramu bila Ariana Grande i prilično dugo nitko nije mogao doći niti blizu nje, a gdje ju tek preteći. Sve do sada. Ari više nije ženska osoba  s najviše pratitelja, a prestigao ju je netko iz Kardashian Jenner obitelji.

Kylie! Trenutno ima 301 milijun pratitelja i tako je prva ženska osoba koja se priključila klubu od 300 milijuna pratitelja, piše Mirror. Do sada su u njemu bili samo Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Ariana je do nedavno bila najpraćenija, ali ona je sada ostala na 289 milijuna pratitelja, dosta daleko iza Kylie. Još dvije ženske osoba koje su tu negdje u blizini s brojkama i koje bi mogle dostići Kylie i Ari su Selena Gomez (289 milijuna) i Kim Kardashian (279 milijuna).

Zapravo je ovo jako čudan tajming za Kylie da je dobila toliko pratitelja s obzirom da je u zadnje vrijeme prestala objavljivati često kao prije. Isto je napravila i prvi put kada je bila trudna. Izgleda da je to dobra taktika za privući pratitelje, barem je upalila u njenom slučaju. Svi nestrpljivo iščekuju kada će doći objava da je rodila – i naravno, saznati ime djeteta, jer sigurno će biti neko ne baš tipično.

Pogledajte još:

Postoji novi način za poslati nekome poruku na Instagramu – imaš li ga i ti već?

Kim Kardashian izgleda ima problema s ljubomorom – otpratila je na Instagramu dečkovu frendicu

Čija je fotka na Instagramu ove godine sakupila najviše lajkova? Donosimo ti popis najlajkanijih

celebrity najviše pratitelja instagram

Još vijesti