Slika nije pronađena

Jennifer Aniston se konačno pridružila Instagramu. Za samo nekoliko sati od stvaranja računa je dobila više od 400 tisuća pratitelja, a njezin prvi post objavljen je u čast najboljoj ekipi ikad.

Za svoj Instagram debi Jennifer se odlučila za selfie - ne samo sebe. Na fotki su i svi stari 'Prijatelji': Lisa Kudrow (Phoebe), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) i Matthew Perry (Chandler). 'A sada smo i Instagram PRIJATELJI. Bok Instagram', napisala je uz fotografiju. Trenutni broj njezinih followera je 11,2 milijuna i raste iz sata u sat.


Uslijedilo je oduševljenje njezinih prijatelja, kolega, čak i Apple-a koji su joj poželjeli najbolju dobrodošlicu ikad, a nekima je i odgovorila putem Insta  Storyja. Između ostaloga je Mattu LeBlancu istaknula da ju konačno više ne mora hashtagat:


Jennifer se konačno pridružila Instagramu i to bi mogao biti šok s obzirom na njezinu prijašnju odbojnost prema društvenim mrežama, ali zapravo dala naslutiti da razmišlja o pristupanju platformi prije samo nekoliko dana. Prošli tjedan je dala intervju za Entertainment Tonight, a kad se tema okrenula na Instagram, Jennifer je priznala da joj je Reese Witherspoon platformu učinila intrigantnom i da vidi vrijednost u tome što može imati malo više kontrole nad onim informacijama koje izlaze u javnost. Nakon što su ju pitali znači li to da će napraviti račun, odgovorila je: 'Možda. Nikad se ne zna'.


Prije tog intervjua, Jennifer je bila jako protiv društvenih mreža. 'Naporno radimo na održavanju nekakvog života i privatnosti', rekla je za Harper's Bazaar još 2016. Sljedeće godine je za Vogue rekla: 'Iskreno, kad pogledam oko sebe i stalno vidim ljude na njihovim telefonima, osjećam se kao da toliko toga propuštamo. I to je nešto što smo sami stvorili'. Zapravo, Jenniferje bila toliko anti-Instagram da je zabranila gostima na svom 50. rođendanu da objavljuju fotke.


Ona je konačno posustala i pridružila se Instagramu. Također, nije posljednja iz ekipe 'Prijatelja' koja nije imala Instagram – Matthew Perry još uvijek nije posustao. U trenutku objave, Aniston je na Instagramu objavila samo jednu fotografiju, ali na temelju snažne reakcije na taj prvi post, fanovi su već spremni za više.

Također, Jennifer se zahvalila fanovima na praćenju na karakterističan način koji će vas nasmijati. Možete video pogledati na linku.

Foto: IMDb/ Instagram/ Instagram Screenshots

M.S.K.

Pogledajte još:

Nije sve tako super kako serija 'Prijatelji' prikazuje: Ovo su najveće laži o prijateljstvu koje su nam prodali

[FOTO] Ovo je legendarno! 25 godina kasnije Cole Sprouse vratio se u ulogu Bena

Saznaj zašto su 'Prijatelji' serija koju jednostavno ne možeš prestati gledati!

prijatelji followeri celebrity rachel Jennifer Aniston friends instagram društvene mreže zabava

Još vijesti