Kylie Jenner

Kylie je već toliko dugo na tronu Instagrama da je bilo i vrijeme da netko novi zauzme njeno mjesto. Stvarno je dugo vremena nosila titulu ženske osoba s najviše pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

Kylie je oduvijek imala objave koje su pomalo provokativne i znala je koristiti Instagram kao mjesto gdje otkriva neke svoje velike novosti. Ili je s vremenom ljudima dosadila ili im više njene objave nisu toliko zanimljive, ali nakon dugo vremena se napokon dogodilo da Kylie Jenner više nije ženska osoba s najviše pratitelja na Instagramu. Do sada je bila ispred svih svojih sestara po broju pratitelja i po tome ju niti jedna nije mogla stići. A nije ni sada, jer nije ju pretekao nitko iz njene obitelji iako je to prva misao koja nam je proletjela glavom. Kylie trenutno sada ima 380 milijuna pratitelja! Što je itekako puno, ali netko drugi ima 381 milijun! Selena Gomez!

 

 

Selena je oduvijek imala dosta pratitelja i fanovi ju vole jer joj objave nisu toliko namještene i profesionalne već pokazuje i trenutke iz svog života, selfije koji nisu obrađeni do neprepoznatljivosti u Photoshopu, a voli pokazati i svoja totalno prirodna izdanja. Izgleda da se njen sadržaj ljudima sada više sviđa! Pratitelji joj dugo kapaju malo po malo, a vodstvo za sada drži prilično čvrsto.

 

 

Selena je čak priznala da nije niti neki veliki fan društvenih mreža i da na njima provodi jako malo vremena. Šalje svojim asistentima što želi da objave i to je to. Nije tip osobe koja će skrolati i gledati kakve su objave sada popularne ili tko joj što piše u komentarima. Pa ipak, iako nije ni malo fan društvenih mreža, uspjela je postati ženska osoba s najviše pratitelja na Instagramu. Bravo za Selenu!

Poziranje za fotku Drugačije poze za fotke da ne budeš kao i svi ostali: 7 onih koje te neće biti sram raditi i objaviti

celebovi Koja ženska osoba ima najviše pratitelja na Instagramu? Došlo je do promjene na tronu - evo tko je prvi

instagram pratitelji najviše pratitelja Kylie Jenner Selena Gomez pretekao kylie po broju pratitelja

Još vijesti