Kim Kardashian i Selena Gomez

Fejk pratitelje na Instagram profilima se danas može jako lako uhvatiti. Oni zapravo otkrivaju koliko je netko popularan, tj. koliko nije popularan. Na profilima slavnih osoba također se skrivaju ovakvi pratitelji, a evo kod koga ih ima najviše.

Ukratko, fejk profili su oni koji se rade masovno, kada neki čovjek ili kompjuter, naprave hrpetinu profila, koje će onda koristiti u svrhu podizanja broja pratitelja. Takvi se profili mogu napraviti za sebe, a neki ih i prodaju drugima. Najlakše ćeš vidjeti koliko neki profil na Instagramu ima fejk pratitelja tako da pogledaš brojku pratitelja koju ima i brojku lajkova koje ima u prosjeku na objavama. Kada je brojka lajkova na svakoj objavi jako mala, a imaju navodno hrpetinu pratitelja, to je dobar znak da su ti pratitelji fejk.

Addison Rae i Lady Gaga Kad slavni šokiraju: 9 puta kada su nosili kontroverzne outfite – i dobili hrpu hejta zbog njih

Nekada fejk profili služe samo za to – podizanje pratitelja, a nekada i za spamanje s komentarima. I slavne osobe imaju puno fejk profila među svojim pratitelja, a tko ima najviše? Ovo su top 10 njih koji imaju najviše, a pogledaj tko je na prvom mjestu s najviše ovakvih pratitelja, piše Post Beyond.

10.Kendall Jenner – 26.1%
9.Justin Bieber – 26.5%
8.Selena Gomez – 26.8%

 

 

7.Kim Kardashian – 26.9%
6.Ariana Grande – 27%
5.Taylor Swift – 27.3%

 

 

4.J.Lo – 27.8%
3.Nicki Minaj – 28.1%
2.Khloe Kardashian – 28.1%
1.Kourtney Kardashian – 28.5% fejk pratitelja

 

 

Po tome, Kourtney ima čak 53 milijuna fejk pratitelja na svom profilu! Wow!

Kylie Jenner Kylie Jenner je proslavila rođendan i razočarala odabirom haljine za proslavu [FOTO]

instagram celebrity Slavne osobe pratitelji fejk pratitelji profili kupljeni pratitelji

Još vijesti