Glumci s Netflixa

Danas vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula za Netflix ili koja nije pogledala barem jednu njihovu seriju. Zahvaljujući tome, mnogi glumci su se proslavili upravo u tim serijama i danas imaju milijune pratitelja na Instagramu!

Neke glumce smo prvi put vidjeli u pojedinim Netflixovim serijama, dok smo za druge znali i prije samo što ih možda i nismo toliko doživljavali jer su imali dosadne i sporedne uloge. Puno njih se upravo u Netflixovim serijama prikazalo i najboljem mogućem svijetlu, a i zbog toga su danas jako popularni na Instagramu, piše The Tab. No, ovi glumci su se baš izdvojili od drugih po popularnosti i broju pratitelja koje su sakupili u rekordnom vremenu i to većinom odmah nakon izlaska ovih popularnih serija dok su bile viralne.

Lucien Laviscount – 'Emily In Paris'

 

 

Ovaj glumac nas je počastio svojom ulogom u drugoj sezoni serije Emily In Paris. Skupio je ogromnu popularnost u siječnju ove godine, a još će ju tek i steći jer se čeka treća sezona ove serije gdje ćemo saznati koga će Emily na kraju odabrati.

Selena Gomez u Only Murders in the Building Možda padne i pusa: Otkriveno tko će glumiti Seleninu ljubav u novoj sezoni serije koju snima

Jonathan Bailey – 'Bridgerton'

 

 

Jonathan je postao popularan već nakon prve sezone ove serije, a posebno nakon druge koja je još do nedavno bila popularna.

Nicola Coughlan – 'Bridgerton'

 

 

Ova glumica je skupila više od 640 tisuća pratitelja u samo jednom mjesecu i to onda kada je izašla prva sezona 'Bridgertona'. No, prema najavama, ona bi u trećoj sezoni trebala imati jednu od glavnih uloga tako da će taj broj još i rasti.

Maitreyi Ramakrishnan – 'Never Have I Ever'

 

 

Maitreyi, poznatija kao Devi iz serije 'Never Have I Ever' osvojila je gledatelje zbog specifičnosti svojeg lika. Ona je u seriji imala glavnu ulogu, zato je i postala popularna glumica koju danas svi znaju.

Friends i Queens Gambit Stvari koje su postale ekstremno popularne samo zbog filmova ili serija – odjednom su ih svi htjeli

Darren Barnet – 'Never Have I Ever'

 

 

Još jedan glumac iz serije 'Never Have I Ever' s kojim je ženski dio publike ostao oduševljen! To dokazuju i brojke jer je prikupio oko milijun pratitelja nakon prve sezone, a među njima su se najviše pronašle cure.

Felix Mallard - 'Ginny and Georgia'

 

 

Felix je još jedan osvajač srca kod cura koji se svima svidio u prvoj sezoni serije 'Ginny and Georgia'. Mnogi čekaju drugu sezonu, samo kako bi mogli njega vidjeti u ulozi Marcusa, a mnogi misle kako se je on premalo pojavljivao u prvoj sezoni.

Anya Taylor-Joy – 'The Queen's Gambit'

 

 

Kada netko spomene ovu glumicu, svima je prva asocijacija njezina uloga u seriji 'The Queen's Gambit'. Anya je bila poznata u svijetu glume i prije ove serije jer je imala odličnih uloga u nekim filmovima, ali je najviše popularnosti stekla nakon ove spomenute serije.

Rudy Pankow – 'Outer Banks'

 

 

Rudy je poznatiji pod imenom JJ iz serije 'Outer Banks' nakon čije prve sezone ga je zapratilo skoro 2 milijuna ljudi na njegovom Instagram profilu.

Serija Pretty Smart Nema više ovih serija: Netflix je najavio da njih 8 neće dobiti nove sezone

Lily Collins – 'Emily In Paris'

 

 

Bez obzira na to što je Emily, njezin lik iz ove serije, živcirao mnoge i zbog toga je naišla na brojne kritike, to ju je dovelo do ogromne popularnosti koji ima danas. Ne mora lik iz serije uvijek biti simpatičan svima da bi stekao ogromnu publiku, a upravo to dokazuje Lily.

Madelyn Cline – 'Outer Banks'

 

 

Najviše pratitelja na Instagramu od svih cura stekla je upravo Madelyn, a poznatija je kao Sarah iz serije 'Outer Banks'. U samo mjesec dana, prikupila je više od 2,7 milijuna pratitelja. To je gotovo jedna trećina hrvatskog stanovništva pa si možete zamisliti koliki je to broj sakupljene publike u samo 30 dana.

Netflix serije Popularnost broj pratitelja instagram celebrity

Još vijesti