Slika nije pronađena

Kylie Jenner se skrivala od javnosti još od rujna prošle godine kada su počela šuškanja da je trudna i to joj nije bilo lako jer uporni paparazziji vrebaju iz dana u dan iza svakog ugla.

Svejedno, nitko ju do sada nije uspio uloviti u šetnji ili uopće u javnosti od tada do danas – sada je to uspjelo portalu TMZ! Snimili su ju kako s mamom Kris Jenner i BFF Jordyn Woods hoda po gradilištu u Hidden Hillsu u srijedu, 24. siječnja, oko podneva.


A TMZ je objavio i video u kojem se vidi kako se Kylie muči da uopće izađe iz auta, prije razgledavanja gradilišta.


Podsjetimo, prije nekoliko dana je dramu izazvala fotka koju je objavio Calvin Klein u sklopu svoje promotivne kampanje i na kojoj sve Kardashian i Jenner cure ponosno pokazuju svoje trbuhe, osim Kylie.

Ona je pokrila svoj (sada potvrđeno) trudnički trbuh i već tada je svima bilo jasno da šuškanja o njezinoj trudnoći imaju čvrsti temelj.


No, čini se da u raju Kylie Jenner ima i problema – američki mediji su se posljednjih dana raspisali o nevjeri njezinog dečka i oca njihovog nerođenog djeteta, Travisa Scotta. Navodno ju je već prevario više puta, a neke od njegovih ljubavnica su i prijateljice Kylie Jenner. Posljednjih nekoliko mjeseci Travis i Kylie su iz tog razloga zahladili odnos, a ona se povukla u izolaciju i živi s mamom.

Foto: TMZ/Instagram

M.Z.

Pročitajte još:

Detalj s misteriozne fotke sestra Kardashian Jenner – jeste li i vi uočili ono o čemu svi pričaju?

FOTKE KAO DOKAZ Kylie Jenner rodila je dijete svojoj sestri Kim Kardashian?!

Tajna koja se skrivala tjednima - Kylie Jenner je trudna, a obitelj Kardashian još uvijek šuti o svemu

Trudnoća prijelomna vijest foto tmz Kylie Jenner trudnički trbuh

Još vijesti