2

Kylie Jenner je u svojoj mini dokumentarnoj seriji na YouTubeu najavila kako će njezina kćer Stormi pokrenuti svoj vlastiti brend. Kylie je definitivno kraljica u poslovnom svijetu s obzirom na to da njezin brend 'Kylie Cosmetics' je jedan od najpopularnijih u svijetu. Hoće li i trogodišnja Stormi stvoriti takvu popularnost?

Kylie Jenner više nije toliko reality koliko je postala poslovna zvijezda. Trenutno provodi svoju mini seriju na YouTubeu pod nazivom 'Inside Kylie Cosmetics' koja se bazira na njezinom brendu od samog početka – osim toga, u seriji je spomenula da će i njezina trogodišnja kćer Stormi pokrenuti svoj vlastiti brend: 'Ona zapravo uskoro pokreće mali tajni brend na kojem radimo već neko vrijeme' – rekla je u videu.


Pretpostavlja se da bi taj novi brend od Stormi trebao biti Kylie Baby čiji Instagram postoji već duže vrijeme, a i Kylie ga je označila u jednoj objavi gdje se Stormi kupa. Taj profil Kylie Baby ima već preko 800 tisuća pratitelja, a još uvijek nema niti jedne objave! Osim toga, Kylie je u novom videu moožda potvrdila da je to taj brend: 'Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od Kylie Baby. Mogla bih objaviti sliku na Instagramu i nagovijestiti Kylie Baby' – rekla je.Brend bi trebao proizvoditi kozmetičke proizvode, odjeću i kolica, a preostaje nam samo čekati prvi teaser brenda trogodišnje Stormi, prenosi TEEN Vogue.

Pogledajte još:

Kylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadilaKylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadila

Kylie je pokazala kako izgleda njeno lice bez i mrvice šminke i bez ijednog filtera! [FOTO]

Kylie Jenner iznenadila frizurom koju ili voliš ili mrziš – kako se tebi čini?

Kylie JennerStormiKylie Babybrend

Komentari

marija778

marija778

16.07.2021.

Moja 3-godišnja veza bila je uništena i bila sam shrvana. Moja je zaručnica raskinula sa mnom i nisam dobio objašnjenje od njega. da bih ga vratio, moram pronaći rješenje, otišao sam kod 3 različita čarobnjaka koji nisu uspjeli vratiti mog ljubavnika, stvarno nisam bio siguran da su čarolije stvarne, pa sam tražio jedno jutro kad sam vidio neko sjajno recenzije o (dralaba3000@gmail.com), u početku sam bio pomalo sumnjičav, ali prijatelj me zamolio da pokušam vidjeti što će se dogoditi, pa sam tražio čaroliju iz ove čarolije, rekao je da će si uzeti vremena ljubavna čarolija koja bi mi vratila mog muškarca, nakon 2 dana moj se ljubavnik pomirio sa mnom, bilo je dobro što se moj ljubavnik vratio, kad se vratio rekao je da me više nikada neće napustiti. Vidjela sam kako se transformirao iz tipa koji je želio doći u tipa koji je uvijek želio biti sa mnom. sada je moj ljubavnik otvoreniji, s dr. ALABOM znajte da je ljubavna čarolija stvarna, zahvaljujući dr. ALABA-om što se vratio mom čovjeku. Cijenim sve njegovo vrijeme, trud i energiju koju ulaže dok izvodi čarolije. možete ga kontaktirati putem ove e-adrese: dralaba3000@gmail.com Do njega možete doći i putem WhatsAppa / vibera s ovim brojem: +2349039885856.

jednaosoba5

jednaosoba5

17.07.2021.

Hoće zaraditi na njoj.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!