Slika nije pronađena
Ovih dana su se američki mediji raspisali o navodnoj trudnoći Kylie Jenner s reperom Travisom Scottom. Prijelomnu vijest prvi je doznao portal TMZ, a potvrde stižu sa svih strana.

Mladi roditelji, Kylie i Travis, glasine o trudnoći prenose svojim prijateljima od početka rujna, a neki od informiranih očito su propričali. Kruže glasine da čekaju curicu... Zanimljivo je da Kylie u posljednje vrijeme objavljuje samo stare fotke, one slikane u krupnom kadru (lica do prsa) i one na kojim je odjevena u širu odjeću.

Kylie i Travis su zajedno od travnja – prvi puta su viđeni na Coachelli, a nakon toga na NBA utakmici u Houstonu, gdje su po prvi puta javno razmjenjivali nježnost. Već u lipnju napravili su iste tetovaže leptirića na gležnjevima...


U kolovozu su proslavili zajedno njezin 20. rođendan, a on joj je poklonio dijamantnu ogrlicu. Više o rođendanskoj proslavi pročitajte ovdje.

No, čini se da Tyga, njezin bivši dečko, sumnja da bi on mogao biti oca Kylienog prvog djeteta – na vijest o Kylienoj trudnoći koju je shareao na Snapchatu dodao je opis: 'Ovo je moje dijete'.


Naravno, ekipa je poludjela pri samoj pomisli da je Kylie trudna, a za vas smo izdvojili samo najzanimljivije tvitove...





Navodni budući roditelji još se nisu oglasili o istinosti ove prijelomne vijesti – nisu ni potvrdili ni opovrgnuli glasine, baš kao ni ostatak obitelji Kardashian. Kylie je objavila samo fotke cura, svojih frendica s opisom: 'jutra :)'.

Foto: Instagram/Snapchat/Twitter

M.Z.

Pročitajte još:

Pogledajte selfie o kojem svi pričaju - Kylie Jenner snimila najbolju fotku

Želi se odvojiti od obitelji – Kylie Jenner dobiva svoj vlastiti reality show

Cijena koju mora platit za luksuzan život - koliko košta živjeti poput Kylie Jenner?

Trudnoća trudna trač kardashian Kylie Jenner glasine Travis Scott

Još vijesti