Galerija Jesenski fotosession Leti, leti lišće Lišće kao lepeza +4 Uživanje u pogledu i jesenskom krajoliku

 

Dobrano smo zakoračili u jesen, a tvoja posljednja objava na Instagramu je od prije tri mjeseca kad si se bezbrižno brčkala u moru i uživala u suncu.

Znamo da imaš obveze u školi, zadaće i učenje, ali ne može niti Instagram patiti. Zato, dogovori se sa svojom frendicom već ovaj vikend i organizirajte svoj jesenski photoshooting.

Evo par prijedloga za savršenu jesensku fotku s kojima ćeš zasigurno oduševiti svoje obožavatelje na Instagramu.

1. Iskoristi lišće narančastih i zlatnih tonova

Odi u park, šumu ili ispod nekog stabla, gdje možeš pronaći hrpu lišća. Probudi dijete u sebi, nabaci osmijeh, zgrabi lišće, bacaj ga visoko u zrak i pusti da pada na zemlju, dok tvoja fotografkinja ovjekovječuje ove scene. Ukoliko si pronašla neko ogromno lišće, uzmi ga u ruke i pravi se da je lepeza, sakrij njime dio svog lica, ostavi dojam misterioznosti te suptilno prebaci fokus na svoj dobar jesenski outfit.

2. Planinari

Usponom na planinu ili na kakvo povišeno mjesto, moći ćeš uživati u fantastičnom pogledu na krajolik u jesenskome ruhu. Neka tvoja prijateljica okači par fotki tebe u kojima se diviš prirodi koja te okružuje. U potrazi za savršenom scenom za instagram, usput ćeš se malo i rekreirati. Spojit ćeš ugodno s korisnim.

3. Osvrni se na te divne bundeve i tikvice, različitih boja i oblika

Noć je vještica, a bundeve i tikvice su baš posvuda oko nas. Naletjela si na hrpu bundeva, traži frendicu da te spontano fotka dok biraš onu koju ćeš ponijeti kući i izrezbariti za najstrašniju noć u godini.

4. Ništa bez kestena

U šetnji prirodom nabrala si kestene ili si ih jednostavno kupila od uličnog prodavača. Uz opise poput „vrijeme je za kestene“, Instagram pratitelje oduševit ćeš fotkom sebe dok uživaš u plodovima jeseni.

5. Spremila si neki jesenski desert i želiš se pohvaliti

Baš voliš kuhanje i imaš smisla za dekoracijom hrane. Ispekla si neki kolač od bundeve ili pitu od jabuke. Masterchefice, što čekaš i zašto se još nisi pohvalila na Instagramu s tim? Možete ti i frendica okinuti selfie, a onda navaliti na delicije koje si pripremila.

6. Poželjela si se fotkati, a vrijeme je baš ružno

Ma ne dopusti da ti išta pokvari dan, planove ili raspoloženje. Ako imaš gumene čizme, kakvu kabanicu ili kišobran otkačenih boja, spremna si za slikanje po kiši. Još je bolje ukoliko se spustila gusta magla. Zamisli jednu fotku sebe u daljini, kako nestaješ u magli, fotku gdje se onako jedva razabire tvoj lik. Poigraj se s mobitelom, budi kreativna i otkrij čari umjetničke fotografije i po nepovoljnijim vremenskim uvjetima.

jesen fotografiranje fotkanje kraljica jeseni instagram lajkovi

Još vijesti