Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Dečki su konstantni izvor problema, bilo da ga imaš ili ne, stvarat će ti probleme. Kada nemamo dečka pitamo se zašto je to tako i trebamo li ga imati, a kada ga imamo tu dolazi skroz novi set problema. Svačija je situacija jedinstvena na svoj način, ali neke su stvari drugi već prošli koje ti tek sada prolaziš i imaju malo bolji pogled na situaciju. Ovo su pitanja na koja ste najviše komentirali ovog tjedna.

1.Glupa sam
Znači imam 15 godina i nikad nisam imala dečka. Mislim ne žalim se jer sam većinom ja kriva. Naime, izađem s nekim frendovima i jednom od njih se ja sviđam, ali kad ja to saznam, otkantam ga skroz. Jako me odbija kad se nekom sviđam i bježim glavom bez obzira. Htjela bih promijeniti, ali ne znam kako. HELPP

Neki od vaših odgovora:
Ivicaimarica:
Imaš tek 15, haloo, s koliko godina ti misliš da si trebala imati prvog dečka?? Tvoje ponašanje govori da nisi spremna na vezu.

hladnaaaa: Ne bi bježala da se i on tebi sviđa.

devils_tears: Pa, možda te jednostavno još ne zanimaju dečki. Kod nekih cura to dođe s 12, kod nekih s 20. Iskreno to je bolje nego da trčiš za njima kao nenormalna (a kao što vjv znaš ima i takvih). U svakom slučaju, veza nije nešto u što se ulazi da bi eto bili zajedno. U vezu se ulazi kad nekog stvarno voliš i želiš provesti život s njima (iako se to ne mora desiti, ali trebaš imati taj osjećaj). Stoga, mislim da su 'veze' apsolutno nepotrebne ako nema tog osjećaja. Ako se ti nekome sviđaš, to ne znači da mu odmah moraš skakati u zagrljaj.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Znak da ima drugu?
Zajedno smo 3 godine. Oboje se teško debljamo. No on je u zadnjih godinu dana uspio nabrati 30 kg. I vidi mu se na trbuhu. Kupio je utege, i sve živo za vježbanje. I počeo je vježbati i hraniti se zdravije. Prije je bio negativan, sada je pozitivan i ne želi više gledati negativne filmove itd. Je li to znak da ima drugu?

Neki od vaših odgovora:
roza55:
Ja bih ga pitala što je to bilo da se promijenio. Ne mora odmah značiti da ima drugu curu. Možda samo želi biti najbolja verzija sebe?

Iridescent: Pa nee omg. Trebala bi biti sretna što ti je dečko odlučio raditi na sebi i biti zdraviji, to je nešto najnormalnije i nema ništa loše u tome.

Ivicaimarica: Pa nije zadovoljan svojim tijelom i želi se dovesti u red. Da ti počneš npr. raditi čučnjeve jer želiš finu guzu i dobro izgledati u hlačama, bi li on pomislio ajmeee ima drugog.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Ljubomora
Dakle dečku smeta kad me drugi dečki gledaju i govori mi da ja njima privlačim pozornost i isto tako kad objavim sliku na društvenoj mreži osjeća se tužno/bezvoljno, misli da će mi se netko javiti. I isto tako kaže da nisam ja kriva što drugima privlačim pozornost. Jako mi to smeta i rekla sam mu, ali on i dalje. Tipa dok izlazim iz kuće pita me s kim idem, gdje idem, koga sam srela. Veza smo na daljinu. Stvarno ne znam zašto ima potrebu to raditi, imam osjećaj da mi ništa ne vjeruje i da ova ljubomora prelazi granice. Jer da mi vjeruje ne bi ni posumnjao u to da ću nekom privući pozornost i da ću se s tom osobom koja se 'javi' dopisivati. A na druge dečke ne bi ni obraćao pažnju kad bi shvaćao da je on za mene jedini. Što da napravim? Ne znam više kako da to izdržim. Volim ga i on mene voli. Ali me zanima kako da se to riješi. Unaprijed hvala svima!

Neki od vaših odgovora:
Devil_ girl:
Ako se tako nastavi, prekinite. Takve veze rezultiraju nasiljem zato što jedan od partnera umišlja da može i smije kontrolirati drugog partnera, ne da mu mira i privatnosti. NARAVNO, ovo je moje mišljenje.

Hanci38: Imala sam takvu vezu davno i na kraju je taj dečko postao nasilan, agresivan, derao se na mene na sredini ceste itd... To su sve prikriveni psihopati nažalost. Bježi od toga ako se tako nastavi ponašati, da ne nastradaš.

MandaFlasarka: Slažem se sa svima. Pričaj s njim o tome i objasni mu da on nema pravo tebe kontrolirati kao što nemaš ni ti njega i da bi se veza trebala temeljiti na povjerenju itd. Ako nastavi s tim, ostavi ga.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme: Trener i neprimjereno ponašanje, zezanje zbog nevinosti i prebacivanje na drugi faks

Najčitanije teme: Dvojba između dva dečka, strah od seksa i cura kojoj treba dugo da odgovori na poruku

Najčitanije teme: Dečko se ljuti zbog nove boje kose, kakav je to prekid i kako znati jesi li zaljubljen

veza ljubav dečko pitanja odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti