Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Svi imamo nekada problem s kojim jednostavno ne znamo ni sami kako izaći na kraj, a savjeti koje dobijemo ne zvuče nam kao nešto što želimo napraviti. U takvim je situacijama najbolje čuti i druga mišljenja, ljudi koji ti ne znaju, a koji su se možda već našli u sličnoj situaciji. Ovo su pitanja na koja ste se ovaj tjedan najviše raspisali...

1.Kako kazniti dečka?
Dakle moje pitanje je kako kazniti dečka kad napravi nešto loše? Svi govore kao da ne treba tek tako prijeći dečku preko pogreške, tj. treba na neki način platiti, zanima me na koje načine se može kazniti dečko?

Neki od vaših odgovora:
shark_mindset: Kazni ga tako što ćeš biti bolja.

Depresivnamala: Zašto kazniti dečka jer je napravio nešto loše???? Zašto se osvetiti??? Otvoreno mu reci koji je problem.

ivan995: Jesi li ti realna? Ne moraš se osvećivati jer to po meni ispada da se spuštaš na isti nivo.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Tzk i simpatija
Hej, u petak trčimo u paru na tzk 5 krugova s dodijeljenom osobom i mene je zapala simpa. E sad, ja sam mislila pošto ću trčati pored njega da ga onako malo diram tijelom, tj. da se priljubljujem uz njega dok trčimo jer mislim da bi mu se još više svidjela ako ostvarim taj neki seksi trenutak haha. Ali mi je opet malo neugodno, pa eto kako bi vi to napravili u mojoj situaciji, da ili ne? Možda je pitanje glupo. ali meni je bitno. Hvala na svim odgovorima.

Neki od vaših odgovora:
Colors:
Nemoj to radit....nemoj. Kako ti uopće to pada na pamet. Zamisli kako bi tebi bilo da ti to netko napravi. Ako to napraviš jedino ćeš ispasti čudna i smiješna.

Ivicaimarica: Neee...cringe. Radije to iskoristi da pričate i zbližite se i pozovi ga na druženje ili možda on tebe pozove.

splicankaaaa: Zavisi na koji način to planiraš napraviti. Može ispasti čudno i smiješno, ali i ne treba. Mislim da je bolje da dok zajedno trčite, ti pokreneš nekakav razgovor. Sretno!

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Nešto za smirenje
Što mogu koristiti za smirenje, ali da nisu tablete jer to ne želim? Koji su čajevi za smirenje ili što bi mi savjetovali? Nešto za smirenje a da se može kupiti bez recepta? Osjećam se beživotno svaki dan, jako tužno, depresivno, nervozno, pretjerano sam zabrinuta, zna me uhvatiti ponekad bijes na samu sebe pa se pokušavam sama smirivati nekako itd. Pa mislim da bi trebala nešto početi koristiti za smirenje. Unaprijed hvala na savjetima.

Neki od vaših odgovora:
Nina05:
Čaj od kamilice, čokolada, šetnja u prirodi, možda neki lagani trening, molitva, meditacija, razne tehnike disanja (proguglaj malo na internetu), razgovor s nekom tebi bliskom osobom koja ima razumijevanja ili provoditi vrijeme u nečemu što te veseli (ples, glazba, serije...). Također ako bi to prešlo u nešto veće gdje ne bi mogla funkcionirati, možeš slobodno potražiti stručnu pomoć. I kad ti se plače, samo se isplači ako možeš, ne potiskuj emocije, već pusti da sve ide svojim tokom. Samo polako i nježno prema sebi. I podsjeti samu sebe, da bez obzira na sve, na svoje mane ili vrline, neuspjehe ili uspjehe, emocije i raspoloženja, ti si dovoljno dobra upravo takva kakva jesi, i zaslužuješ ljubav, nježnost, razumijevanje, podršku i mir. Go girl!

tarataratara: Čaj od kamilice je najbolji za smirenje, možeš raditi i jogu, ona dosta pomaže, slažem se što se molitve tiče, ako si vjernik, meni pomogne. A ako ništa od toga ne pomažem trebala bi otići kod psihijatra.

jednaosoba5: Šetnja, vježbanje, duboko disanje, pozitivne misli.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Strah od smrti, iskorištavanje od strane prijatelja i kada je najbolje ići u autoškolu

Najčitanije teme: Dečkova nemoguća ljubomora, je li ovo znak da ima drugu i treba li ti uopće dečko s 15 godina

Najčitanije teme: Trener i neprimjereno ponašanje, zezanje zbog nevinosti i prebacivanje na drugi faks

ljubav dečko pitanja odgovori smirenje savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti