Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Ovog tjedna se držimo ljubavnih tema. U moru savjeta koje ste tražili, ljubavni problemi su uvijek tu negdje, a ovo su sve situacije u kojima se vrlo lako svi mogu naći ili su se možda već našli. Zato pogledaj koja su se to ljubavna pitanja najviše komentirala ovog tjedna i možeš li i ti svojim iskustvom pomoći nekome.

1.Kosa
Je li normalno da se dečko ljutu zbog promjene boje kose? Sad sam se obojala u boju koja je bliže mojoj prirodnoj.

Neki od vaših odgovora:
Princcess:
Ne! On nije tvoj vlasnik, ti možeš raditi sa svojom kosom što ti želiš, tvoja je, on ti nema pravo govoriti. Ja bih se na svoga naljutila da mi određuje.

Nikich13: Iskreno, to ti nije pravi dečko. Da je, ne bi se naljutio. Ali opet, zašto bi se netko naljutio zbog toga? Ugl. nije normalno. I slažem se s prethodnim komentarom.

devils_tears: Ne, u suprotnom je jako toksična osoba. Ti živiš za sebe, a on bi te trebao podupirati u svim odlukama pa čak i onim banalnim poput promjene boje kose.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Način prekidanja
Dok je dečko prekidao sa mnom, plakao je kao beba, grlio me, čak je na kraju rekao možemo li se zadnji put poljubiti i htio mi je pokloniti nekog velikog plišanog medu, kao uspomenu na njega. Pokazao mi je sliku njega dok je bio mali u zagrljaju s tim medom i rekao je da ga nikada nije ispuštao iz ruku. Odbila sam, jer me je jako povrijedio razlog prekida i gadno je sve završilo na kraju. Ali zašto je ovo napravio, zašto je plakao ako me više ne voli i zašto mi je htio pokloniti nešto što mu toliko znači? Imamo po 20 godina ako išta znači.

Neki od vaših odgovora:
MandaFlasarka: Ne kužim zašto je bio takav ako hoće prekinuti? I što onda? Pokloni ti tog medu da ga ti gledaš cijelo vrijeme i da ne možeš krenuti dalje sa životom? Ne znam koja mu je poanta svega toga, kao da ti želi još više otežati taj prekid?

Dina55: Pa zato što osjeća grižnju savjest i krivo mu je. Sad mu je napokon došlo iz guzice u glavu što je napravio i koga je izgubio. I muški su isto pekmeze. Isto vole sve te male sitnice i pažnju i zagrljaje. Možda s tim poklonom želi da, kad ga gledaš, sjetiš se njega i vaših svih onih lijepih trenutaka. Jer njemu je to isto značilo i bilo mu je lijepo s njime kroz djetinjstvo. Mislim da bi i ja odbila takav poklon, tako da podržavam taj tvoj postupak. Ipak bi mi bilo preteško da ga gledam. Drži se, prekidi su teški :)

ivan995: Prekriži ga..on je svoje rekao.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Kako znati jesi li zaljubljen?
Hej. Kako znati jesi li zaljubljen?

Neki od vaših odgovora:
Devil_ girl:
Paaaa kod svakog je drugačije, ali ovako je otprilike kod mene.
1)ako ide u moju školu, pokušavam mu se što više približiti
2)srce mi prebrzo tuče dok pričam s tom osobom
3)u slučaju da se slučajno dodirnemo, zarumenim se i tijelo mi gori kao kad imam temperaturu
4)ako ide u moj razred, sjednem klupu iza da ga mogu uvijek gledati
5)sanjam svakakve snove (ne brinite, ništa perverzno, većinom kako smo na kraju završili skupa)
6)ne mogu prestati misliti o toj osobi...
ugl msm da shvaćaš što želim reći.

jednaosoba5: Stalno gledaš za njim, misliš na njega, razočarana si ako se ne sretnete, ne možeš i nećeš se zamisliti s nekim drugim, pokušavaš čim više doznati o njemu, stalkaš, ljubomora na moguću konkurenciju,...

nectariina: Kad si ljubomorna na svaku moguću 'konkurenciju' aka neku osobu koja se druži s njim/njom.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Shutterstock.com – Mihai_Tamasila

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Kako postati žena nogometaša, dlake na rukama i muškasto oblačenje

Najčitanije teme tjedna: Kakve su tenisice top na dečkima, vjera i ateisti te mama koja ne dopušta farbanje

Najčitanije teme tjedna: Izabrati etiku ili vjeronauk, ovisnost o mobitelu i dlake na dečkima – da ili ne?

veza ljubav pitanja odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija