Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Ni ovaj tjedan nije nedostajalo pitanja koja su vas mučila i na koja ste htjeli mišljenje i savjete svojih vršnjaka. Raspravljalo se o svemu i svačemu, a ovo su samo neke od tema koje su uhvatila najviše pažnje.

1.Saznala sam da mi tata gleda po*n

Ja sam u šoku. Maloprije sam saznala da mi tata gleda po*n. Dao je mobitel mojoj mlađoj sestri i ona je od mene tražila da joj skinem igricu s interneta. Ušla sam u Google i ostala zaprepaštena. Ušlo je u neku po*n stranicu. Izašla sam iz nje što sam brže mogla, ali ne mogu si izbiti iz glave da moj otac, koji je inače vrlo dobar čovjek i iskreno nikad ne bih pomislila da radi takvo što, gleda po*n. Svaki put kad ga pogledam...jednostavno ne vidim istog čovjeka. Ne mogu mu reći jer jednostavno bilo bi pre sramotno i za mene i njega. Inače roditelji su mi rastavljeni već nekoliko godina pa eto to i nije toliki problem. Što bih trebala učiniti, molim vas pomazite!!!


Neki od vaših odgovora:
kika6469:
Ništa. To je normalna stvar. Što bi trebao biti kao svećenik? Uozbilji se, svaka odrasla osoba ima svoje potrebe. Bolje da ih upražnjava tako nego da obrađuje pola cura u gradu. Nije ništa za sramiti se. Gledat ćeš ih i ti kad odrasteš.

Mitzi: Ne gledaš ga istim očima jer gleda porniće? Jako je dobar čovjek i zbog toga ne bi rekla da ih gleda? Spajaš totalno nepovezane stvari. I dalje je to tvoj tata, normalan je čovjek i opušta se na taj način, kao i 99% populacije (kao što ćeš vjerojatno i ti). Ne brini se oko gluposti.

ivan995: Čovjek je možda usamljen i to ga opušta Nije ništa toliko strašno.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2.Dečko

Hej ekipa. Evo dečko i ja smo u vezi već 8,5 mj i u zadnje vrijeme je baš čudan. Nije mu problem ako se ne vidimo često, a prije je bio i imam nekakav feeling da mu više nije toliko stalo. Neki dan sam vidjela da se dopisuje s nekom curom na što mi je rekao da mu je to navodno sestrična, što ne vjerujem. Prije nije uopće tako često ulazio i bio na whatsappu, a sada je stalno i ne odgovara mi baš na poruke, a aktivan je. Što mislite o tome? Mislite li da me vara? Pliss neki savjet. Osoba sam koja nema samopouzdanja i ovo mi jako teško pada. Pls help. Unaprijed hvala.

Neki od vaših odgovora:

Lucijamaric: Eh draga... Kao da sam ja ovo pisala haha. Samo ja to vidim iz malo drugačijeg kuta, a nisam ni ja odmah u početku shvaćala. Uglavnom, i ja imam dečka godinu i pol, u početku je uvijek, ali doslovno uvijek, on slao prvi poruke 24/7. A danas... Ne znam kad mi je poslao poruku za dobro jutro prvi. Ali nije to prevara niti nešto slično, nego mislim da je došlo do nezainteresiranosti (možda privremene) i ako te baš pogađa ta situacija, ja bih ti savjetovala da ga direktno pitaš ili da barem ne budeš napadna i manje mu se javljaš. Čak i kad ti pošalje poruku, ostani na mreži i pusti ga malo da čeka, ne za inat nego čisto da primijeti u čemu je problem. Uglavnom mislim da te ne vara.

kika6469: Nemoj mu odgovarati tipa 2-3 dana pa vidi hoće li se zabrinuti i javiti. Ako neće, znači da mu nije stalo. Moguće je da te vara, ali trenutno u ništa ne možeš biti sigurna.

nadamsenajboljem: Mislim da trebaš razgovarati s njim o svemu što te muči jer tako ćete jedino funkcionirati. Tako da ga pitaj i riješite to. Bar ja sa svojim tako radim i funkcioniramo odlično.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


3.Veze

E ovako, imam 15 godina nikad nisam imala dečka i moje prijateljice mi se smiju zbog toga,a li moje je razmišljanje da sam još mlada za to. Mislim, iako sam 1.srednje ima vremena, uz to ne idem van pa me svi ionako ismijavaju zbog toga. Jesam li ja jedina s tim razmišljanje da ima vremena za sve? Ne bi htjela biti jedna od onih cura koje nađu dečka, spavaju odmah s njim i na kraju ju odje*e. Vaše mišljenje o tome?

Neki od vaših odgovora:

MandaFlasarka: Da, ima nas još koji tako razmišljamo i to je jedino i normalno. Prijateljice ti se prave previše odrasle. Ne slušaj ih, slušaj sebe.

NeoMorph: Što te briga što drugi misle, nije to natjecanje. Imaš 15 godina, fokusiraj se na školu.

cute444: Normalna si cura, nadam se da budeš uvijek takva. Samo mijenjaj društvo da te tvoje sadašnje prijateljice ne bi pokvarile.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Antonio Guillem/ Shutterstock.com - garetsworkshop

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme: Što raditi dok nema škole, postoji li prava ljubav i je li normalno da ti je dosadno s frendom

Najčitanije teme tjedna: Osjeća se neprivlačno, kako sakupiti što više lajkova i koji ljetni posao odabrati

Najčitanije teme: Toksična prijateljica, mame uhvatile nju i frenda u krevetu i roditelji joj gledaju mob

veza dečko pitanja pornići odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija