Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Ljubav, veze i dečki su uvijek bili i ostali glavni izvor problema. Curama se čini kao da su dečki najkompliciranija bića na svijetu i ne mogu ih nikako shvatiti, a dečkima se čini da su cure najkompliciranije i neshvatljive. Zašto se svaki od spolova ponaša na određeni način? U ljubavnim odnosima ima toliko situacija koje nas mogu mučiti, a ovo su samo neke od njih. Pogledaj koji su to ljubavni problemi ovog tjedna posebni zadavali glavobolje...

1.Odbija me fizički izgled

Prijateljica sam s jednim dečko već par mjeseci. On je divna osoba i sviđam mu se ja i priča kako bi volio biti sa mnom u budućnosti. Što se tiče osobina, on je jedna jako brižna i dobra osoba, ali je ružan, nekako odbija me taj fizički izgled. Nekako želim preko toga prijeći, pa može neki savjet za to?

Neki od vaših odgovora:
ivan995:
Fizički izgled privuče, ali karakter je taj koji zadrži.

blue48: Fizički izgled nije najbitniji, ali je bitan. Ako te ne privlači nemoj se forsirati samo zato što se ti njemu sviđaš.

Hehehe05: Ne privlači te i to je to. Nema ono nešto što će neki drugi imati s kojim ćeš odmah znati. Fizički izgled nije presudan, ali je osobni ukus, a njega rijetko tko nema. Ne mora značiti da je ovaj dečko uopće ružan po nekim opće poznatim 'standardima' ljepote koliko možda samo nije tvoj tip. I to je okej jer rijetko tko nema neke preference. Neke su manje i ne tražimo ih u svakome, ali neke su ipak veće i presudne. Nemoj se tjerati na nešto što ne ide i ne želiš, ne vidim poantu u tome.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Ne shvaćam muškarce (gdje griješim??)

Imam jedan problem. Ovo mi se do sada desilo previše puta i svaki put se završi na isti način. Umorila sam se od toga. Upoznam nekoga preko društvenih mreža. Dopisujemo se par mjeseci. Znamo se iz viđenja, ali eto još nismo otišli na tu kavu. Sve bude u redu i lijepo. Čak i pričamo na poziv, nekad i kamera. Dođe tema ljubav i zaljubljenost. Kaže mi da mu se sviđam, kažem da se i on meni sviđa. Kasnije da je zaljubljen... I dalje je sve u redu. Meni se počinje malo sviđati. Kaže mi da me voli i onda se više ne javi. Svaki put kad se ja javim više to ne bude to. Kupi me lijepim riječima i onda jednostavno odustane. Zašto mi kaže da me voli i onda poslije par dana se skroz ohladi i nije to to više? Gdje točno griješim? Ja da bih se zaljubila trebam vremena. Trebam tu osobu malo upoznati. Za to 'Volim te' je definitivno prerano... Krenem se zaljubljivati i on se ohladi. Umorna sam od toga.

Neki od vaših odgovora:
Castello:
Jednostavno nisi našla pravog dečka, a takvih poput njega je puno. Iz moga iskustva, pusti društvene mreže.

Lamija56: Ne budi naivna i budi stroga i otmjena prema njemu!

Bubausupi: I meni se to dogodilo više puta, kaže da me voli nakon mjesec dana poznanstva i onda se ne javi danima. Zaboravio je. Onda se opet nakon tjedan dana javi, vjerojatno kad mu treba zabava, dosadno mu, opet ista priča kako hoće mene kako me voli itd. itd., i tako u krug. Igra se, ali jbg ja na to ne padam. A zašto to rade? Ne znam. Tko će znati što se događa u muškim mozgovima. Takve odnose treba odmah prekidati jer od tog nema ništa. Vjeruj mi, štediš živce i emocije. Čim se netko olako razbacuje izjavama ljubavi, znaš da to ne misli ozbiljno. Oni to kažu, ali ne pokazuju.

Traži dalje. Naići će valjda neki normalan. Nisu svi isti.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Ljubomorna na momka

Znači moj problem je što sam ja ljubomorna na momka i na život koji on ima i svjesna sam da to nije u redu i da uopće nije lijepo i želim to promijeniti stoga vas molim za savjet, a ne za vrijeđanje. Dakle moj momak ima širok krug prijatelja dok ja imam samo par, stalno ide na neke večere, druženja... Ima položen vozački i dobar auto dok ja nemam novaca ni za polaganje. Na fakultetu je našao bolje društvo nego ja, koja se i nisam baš najbolje snašla, stalno ide negdje s prijateljima. Znaju otići u neki drugi grad samo tako bezveze, provozati se i uživati, dok od mojih prijateljica samo jedna vozi, a i njoj roditelji ne daju da ide autom nigdje dalje, nego samo tuda u blizini. Ljubomorna sam jednostavno, a pogotovo kada mi kaže da je otišao negdje, i ne znam zašto, ali to me jednostavno izluđuje. Je li moguće da je to zato što s prijateljima svugdje ide, a sa mnom nikad, uvijek budemo u autu i tu u gradu gdje inače izlazimo? Sada ispada da sam neka sponzoruša, da tražim nekog tko će me vozati okolo, ali nije baš tako. Da nadodam da je otišao u bolji i ljepši grad od mene na fakultet, iako cijelu srednju jedva je prolazio s 2, živi u modernom studentskom domu i još ima i stipendiju.

Neki od vaših odgovora:
Strawberriescherries:
Ja sam bila u istoj situaciji s bivšim, ali potpuno istoj, samo što je isto bio problem i što smo skroz bili karakterno različiti. Ja sam ga ostavila (veza je bila kratka, 5 mjeseci) upravo zato što sam osjećala da nije fer da budem takva prema njemu, osjećala sam se grozno što sam bila takva prema njemu, a nisam znala da se nosim s tim što je imao više prijatelja i vozio je za razliku od mene. Tako da, ja ti preporučujem ili da promijeniš svoj život, ili ako to ne možeš (prijatelje je malo teže naći sad zbog korone) onda prihvati svoj život takav kakav je. U krajnjem slučaju, otiđi kod psihologa jer nije zdravo da imaš takve osjećaje prema momku, ili ga ostavi. Nitko ne zaslužuje momka/curu koji mu zavidi na životu.

jednaosoba5: Trebaš poraditi na vlastitom životu. Kažeš da imaš par prijatelja, to je super, neki nemaju ni to. Ne treba ti ih 20. Ako ih hoćeš više, priđi nekome, odi na neku izvannastavnu aktivnost na faksu, ako se to tako zove. Ne imati vozačku nije najgora stvar na svijetu, uvijek to stigneš.

ivan995: Zašto ne razgovaraš s njim i kažeš mu sve u kratkim crtama što si i nama i što te smeta. Puno je stvari do njega ionako.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Pogledajte još:

Najčitanije teme: Je li u redu da zauzet dečko ide na kavu s drugim curama i što kada te netko zavlači godinama

Najčitanije teme tjedna: Brijati noge zimi ili ne, što kupiti curi za Božić i gdje za proslavu Nove godine

Najčitanije teme: Slanje golih slika se obilo o glavu, zaljubljena u best frenda i kako na dejt bez novaca

veza ljubav Dečki pitanja ljubomora odgovori savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti