Slika nije pronađena

Nastao je u sklopu inicijative HT-a, 'Šeraj pozitivu, blokiraj negativu' i dostupan je od srijede 2. siječnja 2019. godine na službenim stranicama Hrabrog telefona.

Najavu novog chata prenosimo u cijelosti: 'Hrvatski Telekom u sklopu inicijative 'Šeraj pozitivu, blokiraj negativu' Hrabrom telefonu omogućio je novo rješenje za chat s korisnicima. Hrabri telefon bilježi sve više upita i razgovora s korisnicima upravo preko chat platforme. Novo chat rješenje u potpunosti je razvila domaća IT kompanija Sedam IT i prilagodila specifičnim potrebama Hrabrog telefona. Od sada chat možete pronaći na web stranici Hrabrog telefona za djecu i tinejdžere u donjem desnom kutu u obliku ljubičaste ikonice. Chat je otvoren svakim radnim danom od 17 do 20 sati'.Treba li što dodati?

Upravo tamo nude se savjeti koji život znače i odgovori na 'teška' pitanja, provode se kampanje (trenutno je u tijeku kampanja za sigurno igranje videoigara, 'Igrajmo na sigurno', o kojoj više možete pročitati u prvom članku pod 'Provjeri još...' ispod ovog članka), upozorava se javnost o problemima koji muče mnoge i ohrabruje se sve redom! Djeca, tinejdžeri, ali i odrasli – svi su dobrodošli i svoje upite mogu dostaviti na razne načine...

I vi se možete obratiti za pomoć Hrabrom telefonu, izravno na broj 116 111, putem e-maila savjet@hrabritelefon.hr ili na novom chatu, koji je od danas u funkciji! Samo imajte na umu da telefonska linija radi od 9 do 20 sati, a chat od 17 do 20 sati. Ali to već ionako sigurno znate iz naše rubrike 'Samo hrabro'.


via GIPHY


Mi ćemo ju nastaviti redovito ažurirati svim teškim pitanjima koja se pojave u jednoj od naših najpopularnijih rubrika, 'Pitanja & Odgovori', s odgovorima koje pišu educirani stručnjaci i naši suradnici – ekipa s Hrabrog telefona.

Sada je do odgovora lakše doći nego ikad – samo ga potražite!

via GIPHY

Foto: Hrabri telefon/Pixabay/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

'Dobila sam lošu ocjenu iz matke, a ljudi koje nazivam roditeljima će me ubiti ako odu u školu' HELP

'Igrajmo na sigurno' – saznaj sve o svijetu videoigara i zabavljaj se bezbrižno

'Već neko vrijeme razmišljam o bijegu od kuće... Je li to rješenje?' HELP

hrabri telefon chat Hrvatski telekom sedam it Savjetodavna linija Pomoć help

Još vijesti