Slika nije pronađena

Naša sestra nam može biti i više od toga- ona je naša podrška, oslonac i prijateljica. S njom se možemo osjećati najbliže, a nekada s njom imamo bolji odnos nego s BFF.

Osim što dijelimo iste roditelje i prostor, sa sestrom dijelimo puno više; suze, sreću, tugu i ljutnju. Ona nas najbolje poznaje i uz nas je čak i kada se porječkamo.

Nije čudno kada dvije sestre postanu najbolje prijateljice i zato ti otkrivamo znakove koji pokazuju da ti je sestra BFF:

Kada ti se nešto dogodi, ona zna prva

Bez obzira na to radi li se o dobrim stvarima ili lošim- svojoj sestri prvoj kažeš što se dogodilo. Ako si uspješno pričala sa simpatijom ona će se veseliti s tobom ili ako si dobila lošu ocjenu ona će te utješiti i uveseliti.Ona te spašava na obiteljskim okupljanjima

Sestra će se zauzeti za tebe za vrijeme obiteljskih okupljanja i izmudrovati da ne sjediš kraj dosadnog bratića koji mljacka dok jede. Ona uskače i izbavlja te iz neprilika poput one kada te baka krene ispitivati o tome zašto si prekinula s dečkom.Lajkaš sve njene objave na fejsu iako nisu baš najbolje

Ti si sestra koja daje podršku (baš kao i ona tebi) te lajkaš sve njene fotke, statuse, videe, spotove i druge stvari.
U većini slučajeva imate zajedničke fotke

Vi se volite i stalno družite i baš zato imate hrpu selfija. Osim toga zajedno izgledate odlično na fotkama pa zašto ne?


Dijelite odjeću

Koja god je mlađa zna da će dobiti odjeću one druge. Naravno, uvijek i posuđujete odjeću jedna od druge jer to vam je sasvim cool i normalno te se oko toga ne svađate.


Ne shvaćaš ljude koji ne podnose svog brata ili sestru

Vama nikada neće biti jasno zašto netko ne podnosi svoju sestru ili brata. Osjećate se blagoslovljeno što ste toliko bliske baš poput Kendall i Kylie Jenner. #SisterGoalsMisliš da je tvoja sestra najcool i najbolja osoba

Svima pričaš kako je tvoja sestra divna i kako ju trebaju upoznati. Nikada nisi bila ljubomorna na sestru nego se osjećaš sretnicom što s takvom osobom dijeliš DNK.


Vaša svađa traje kratko

Nakon što ste se posvađale, mirno sjednete i raspravite sve što imate. Još se nikada nije dogodilo da niste pričale nakon svađe.
sestra sestru bff Prijateljica

Još vijesti